Η κρίση στο Ισραήλ φέρνει κρουαζιερόπλοιο στο Ηράκλειο

Το λιμάνι του Ηρακλείου κι όχι του Αστντόντ του Ισραήλ θα προσεγγίζει το κρουαζιερόπλοιο της  Celestyal λόγω του πολέμου στη χώρα.

Στην ενημερωτική ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά τα πρόσφατα γεγονότα στο Ισραήλ, η Celestyal παρακολουθεί στενά την κατάσταση ενώ διατηρεί συνεχή επικοινωνία με τις ισραηλινές αρχές. Προτεραιότητά μας είναι η υγεία, η ασφάλεια και η άνεση των επιβατών μας και μετά από προσεκτική εξέταση διαμορφώσαμε τα δρομολόγιά μας ανάλογα, αντικαθιστώντας προσωρινά την προσέγγιση στο Άστντοντ του Ισραήλ με αντίστοιχη προσέγγιση στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal, κ. Κρις Θεοφιλίδης, δήλωσε: «Αρχικά, ως εταιρεία, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάζονται από τα γεγονότα στο Ισραήλ. Ευχόμαστε για την ασφάλεια όλων και την ταχεία επιστροφή της ειρήνης στη χώρα. Είμαστε συντονισμένοι με τις αρχές και η ασφάλεια, η προστασία και η άνεση των επιβατών μας παραμένει η ύψιστη προτεραιότητά μας.

Κατόπιν συστάσεων των ομάδων μας εσωτερικά και των αρμόδιων αρχών, αποφασίσαμε να αντικαταστήσουμε προσωρινά το Ισραήλ από το πρόγραμμα της κρουαζιέρας «Τρεις Ήπειροι» με την πόλη του Ηρακλείου στην Κρήτη, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. Οι συνεργάτες μας θα επικοινωνήσουν με όλους τους επιβάτες των οποίων η προγραμματισμένη τους κρουαζιέρα επηρεάζεται προκειμένου να τους ενημερώσουν σχετικά με τις διαφοροποιήσεις που προκύπτουν, καθώς και για όσα έχουν προβλεφθεί επιπροσθέτως για να διασφαλιστεί η αναψυχή και η  απόλαυση του ταξιδιού τους».

Η Celestyal προσεχώς θα επικοινωνήσει άμεσα με όλους τους επιβάτες και τους συνεργάτες της για να τους ενημερώσει σχετικά με την ανανέωση της κρουαζιέρας, καθώς και για τις επιπλέον ενέργειες που θα εξασφαλίσουν την άνεση και την αναψυχή τους.

Η αλλαγή ισχύει για τις παρακάτω κρουαζιέρες και θα παρακολουθείται η ανάγκη για τυχόν νέες διαφοροποιήσεις για επιπλέον ημερομηνίες:

Την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Τρεις ‘Ηπειροι» με αναχωρήσεις στις 21 και 28 Οκτωβρίου, όπως και στις 4, 11, 18 και 25 Νοεμβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες celestyal.com, ή επικοινωνήστε στο +30 211 1996724».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει