Η «Γιορτή του Σινεμά» επιστρέφει με εισιτήριο 2 ευρώ σε όλες τις αίθουσες

Η «Γιορτή του Σινεμά» επιστρέφει στη χώρα μας και την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, όλες οι προβολές ταινιών σε όλες τις αίθουσες, σε όλη την Ελλάδα θα έχουν ενιαίο εισιτήριο 2 ευρώ.

Έτσι, οι κινηματογραφικές αίθουσες «προσκαλούν» το κοινό να επιλέξει την ταινία που θέλει να παρακολουθήσει και να ζήσει μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

Στην περσινή «Γιορτή του Σινεμά» κόπηκαν πανελληνίως 110.934 εισιτήρια, αριθμός που αποτελεί ημερήσιο εισπρακτικό ρεκόρ κατά τον 21ο αιώνα.

Με τη γενικευμένη αύξηση των συνολικών εισιτηρίων, αλλά και με πρόγραμμα απαρτιζόμενο από τις νέες ταινίες του Μάρτιν Σκορσέζε, του Ντέιβιντ Φίντσερ, του Νάνι Μορέτι και άλλων αγαπημένων δημιουργών του ελληνικού κοινού, καθώς και από σίγουρες καλλιτεχνικές επιτυχίες, όπως οι Περασμένες Ζωές και το γερμανικό Στο Γραφείο Καθηγητών, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε φέτος να καταρριφθεί το περσινό ημερήσιο ρεκόρ.

Ενέργειες σαν αυτή στόχο έχουν να ενισχύσουν τα σινεμά και να υπενθυμίσουν στους θεατές την εμπειρία της κλειστής αίθουσας, η οποία δυστυχώς έχει γίνει λιγότερο δημοφιλής μετά τα απανωτά λοκντάουν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει