Ξενάγηση στους κρυφούς θησαυρούς της Βικελαίας

Ξενάγηση στους κρυφούς θησαυρούς της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, οργανώνει για  τα μέλη και τους φίλους  της   η  Βικέλειος  Μορφωτική  Εταιρείας (Β.Μ.Ε.).

Στη νέα επίσκεψη-την τρίτη στη σειρά-  η  ξενάγηση θα γίνει  από τον κ. Δημήτρη Σάββα, διοικητικό Προϊστάμενο της Β.Δ.Β.Η.

Ταυτόχρονα, η Εταίρεία απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου, που νιώθουν την ανάγκη να γνωρίσουν και να μελετήσουν την ιστορία του τόπου τους κι ενδιαφέρονται για το μέλλον της πόλης τους.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023,  στις  5 το απόγευμα, για να μπορέσουν να συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι τις πρωινές ώρες.

Η παρουσία όλων μας -επισημαίνεται-αποτελεί το αναγκαίο ηθικό στήριγμα για τη Βιβλιοθήκη μας. Όλοι πρέπει να βρεθούμε στη Βικελαία Βιβλιοθήκη, αίθουσα εκδηλώσεων, 2ος όροφος, την παραπάνω ημέρα και ώρα.

Γιατί πνευματική ζωή της πόλης μας, χωρίς τη Βιβλιοθήκη μας, δεν υπάρχει.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, για την καλύτερη διοργάνωση της ξενάγησης, μέχρι και τη Δευτέρα 16-10-2023, στο τηλέφωνο: 6976134161 ή στο email: [email protected]

Μπορεί επίσης να σας αρέσει