Τα συντροφικά μαχαιρώματα

«Συντροφικών μαχαιρωμάτων» συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ, με την Πέτη Πέρκα να απαντά στη Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία «έριξε το γάντι» στους αμφισβητίες.

Η Θεοδώρα Τζάκρη δήλωσε χθες, μεταξύ άλλων, ότι «όταν επιλέγει αυτή η εσωκομματική αντιπολίτευση, αντί να οικοδομήσει έναν ισχυρό, νικηφόρο ΣΥΡΙΖΑ, να πει να στήσουμε εφετείο στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση για να διασώσουμε την καθαρότητα της αριστερής ψυχής, αυτό για μένα βαίνει μειοψηφικό.

Έχασε με 60% και στο Συνέδριο θα χάσει με 80%». Και αυτό διότι, όπως είπε, οι απλοί ανιδιοτελείς πολίτες, «θέλουν να χτίσουν τον καινούριο συλλογικό, νικηφόρο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ η αντιπολίτευση είναι ακραία, μειοψηφική και αυτοαναφορική. Απαντώντας, η Πέτη Πέρκα, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε στο OPEN, μεταξύ άλλων, ότι «η κυρία Τζάκρη μάς είπε ότι θα μας πάρει τα κεφάλια. Η κυρία Τζάκρη ήρθε στο κόμμα μας από ένα άλλο κόμμα, την καλοδεχθήκαμε και πολύ καλά κάναμε, αλλά υπάρχουν και αρχές. Αν κάποιος ήθελε ένα άλλο κεντρώο κόμμα, θα μπορούσε να φτιάξει ένα δικό του κεντρώο κόμμα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει