Σεβασμός αλλά όχι φόβος για Φωστήρα

ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Ο ΠΟΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ο Θανάσης Μπέης

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΠΟΑ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Φωστήρα στον Ταύρο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Ατσαλένιου θα προπονηθεί σήμερα και αύριο και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Φωστήρα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κυρίως για τους γηπεδούχους που μετά από πέντε αγώνες έχουν μόλις 2 βαθμούς και ψάχνουν ακόμα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Στον ΠΟΑ μετά τις δυο σερί νίκες πηγαίνουν χωρίς άγχος στην Αθήνα γνωρίζοντας ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μια ιστορική ομάδα η οποία δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το πρωτάθλημα και θα αναζητάει απαντήσεις.

Όμως και ο ΠΟΑ από την πλευρά του θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Η αγωνιστική κατάσταση του Φωστήρα αλλά και τα διοικητικά  προβλήματα που ταλανίζουν τις τελευταίες μέρες τον σύλλογο του Ταύρου δεν πρόκειται να αποπροσανατολίσουν τους «πράσινους». Ο ΠΟΑ ξέρει τι θα αντιμετωπίσει αλλά παράλληλα γνωρίζει και πόσο σημαντική θα είναι μια νίκη σε αυτή την έδρα και την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ο Κώστας Φραντζέσκος έχει περάσει στους παίκτες την νοοτροπία να κυνηγούν το τρίποντο σε όλα τα ματς ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου. Σε ότι αφορά τον Φωστήρα στον ΠΟΑ υπάρχει σεβασμός αλλά όχι φόβος και έτσι θα αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στην Ολλανδία ο Μπέης του ΠΟΑ

Στις προπονήσεις της U21 της ολλανδικής Ντε Γκράαφσαπ παίρνει μέρος ο ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ, Θανάσης Μπέης.

H επιλογή του έγινε μέσω της ESFA, εταιρείας που στέλνει ταλαντούχους παίκτες για δοκιμαστικά σε ομάδες του εξωτερικού, με την οποία συνεργάζεται ο ΠΟΑ. «Θανάση, όλη η οικογένεια του ΠΟΑ σου εύχεται αυτή η εμπειρία να έχει θετική έκβαση και να κάνεις πραγματικότητα το όνειρό σου», αναφέρει η ανακοίνωση των «πρασίνων».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει