Έπεσε στο κενό από τη στάση

Πολλαπλά και σοβαρά τραύματα υπέστη ένας κάτοικος Αγίων Παρασκιών, ο οποίος έπεσε στο κενό ενώ περίμενε το λεωφορείο στη στάση της διακλάδωσης Αγίων Παρασκιών – Μελεσσών. Το περιστατικό έγινε στις 9 Οκτωβρίου και έγινε γνωστό μετά από καταγγελία της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κάτοικος των Αγίων Παρασκιών ενώ περίμενε το λεωφορείο στη στάση ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την στάση, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά και σοβαρά τραύματα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το ύψος εκεί φτάνει τα πέντε μέτρα.

Η στάση λεωφορείου βρίσκεται εκεί από το 2007 και καθημερινά εξυπηρετεί δεκάδες άτομα όλων των ηλικιών, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αρχανών-Αστερουσίων, για ακόμα μία φορά, τονίζει ότι η ασφάλεια όλων των κατοίκων πρέπει να είναι πρωταρχική υποχρέωση του Δήμου, της Περιφέρειας και συνολικά του κράτους από πάσης φύσεως κινδύνους.

«Απαιτούμε άμεσα η Δημοτική Αρχή να πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται, προχωρώντας στην κατασκευή προστατευτικού στηθαίου, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια ή άλλου τύπου ατυχήματα» αναφέρεται στην καταγγελία της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει