Ο Κεγκέρογλου ευχαριστεί την τοπική κοινωνία

Τις ευχαριστίες του προς την τοπική κοινωνία του Δήμου Μινώα Πεδιάδος εκφράζει με ανακοίνωση του ο νέος Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Β.Κεγκέρογλου,   διαβεβαιώνοντας τους πάντες ότι θα κάνει τα πάντα για να ευοδωθούν οι προσδοκίες τους. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, «η ισχυρή εντολή είναι και μεγάλη ευθύνη, θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών. Αλλάζουμε- Προχωράμε -Δημιουργούμε.

Από σήμερα κιόλας ξεκινάμε δυναμικά, προκειμένου να μπει ο Δήμος σε μια αναπτυξιακή τροχιά, που θα δώσει λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα, μέσα από ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης, που θα εξασφαλίσει την διαφάνεια στις διαδικασίες και την αποτελεσματικότητα στις αποφάσεις με τον δημότη στο προσκήνιο, στην πρώτη γραμμή.  Δώσαμε όλοι μαζί αυτό τον καθαρό και νικηφόρο αγώνα, αναλαμβάνοντας πλέον όλοι μαζί να φέρουμε μια νέα προοπτική στον τόπο.

Μα πάνω απ’ όλα να φέρουμε την ελπίδα και όλα όσα αξίζει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας. Ήταν μια νίκη που ήρθε από όλους, για όλους.

Για αυτό ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου, τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, και τους υποψήφιους Προέδρους Κοινοτήτων, εκλεγέντες και μη, αλλά και τους δημότες που μας εμπιστεύτηκαν τη διακυβέρνηση του Δήμου για τα επόμενα χρόνια.

Πάνω απ’ όλους, ευχαριστώ την οικογένεια μου για την αμέριστη συμπαράσταση. Η επόμενη μέρα στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας απαιτεί σύμπραξη δυνάμεων και συνεργασία με την κοινωνία των δημοτών την οποία θα επιδιώξουμε, ώστε να δώσουμε τις μικρές και μεγάλες μάχες, προκειμένου να πετύχουμε την αναγέννηση και την πρόοδο του τόπου. Μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του Δήμου, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε και θα το πράξουμε, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις του μέλλοντος».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει