επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Κυρίως στους δικαστικούς υπαλλήλους, που… τρέχουν για την καταμέτρηση των ψήφων και την ανακήρυξη των εκλεγμένων.

Ο ΦΟΡΤΟΣ είναι μεγάλος και τα περιθώρια στενά. Σε κάθε περίπτωση προέχει η ανακήρυξη για το Δήμο Χερσονήσου, που πάει σε δεύτερο γύρο.

ΑΥΤΟ που δεν αλλάζει πάντως είναι η πρωτιά του Νίκου Συριγωνάκη στην Περιφέρεια Κρήτης, που με τις 24.000 plus ψήφους περνά τον δεύτερο κατά 10.000!

ΟΠΟΤΕ αυτό δεν γυρίζει ο κόσμος να χαλάσει Προς το παρόν χαλιούνται αυτοί που γυρίζαν εδώ κι εκεί και έλεγαν ότι θα είναι οι διάδοχοι του Αρναουτάκη, αλλά η άτιμη κοινωνία τούς έριξε στα χαμηλά!

ΟΧΙ και τόσο χαμηλά βέβαια, αλλά για τις φιλοδοξίες και την έπαρσή τους, στα… πατώματα!

ΒΛΕΠΕΤΕ τα μάρμαρα και οι κίονες, δεν κάνουν απαραίτητα και τους μεγάλους πολιτικούς άνδρες!

ΠΑΝΤΩΣ είναι προφανές ότι η ΝΔ έριξε βάρος στις περιφερειακές εκλογές, όπου στήριξε Αρναουτάκη. Και όχι μόνο στήριξε αλλά έβγαλε και πέντε γαλάζιους συμβούλους στις 6 πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου!

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ στο ΠΑΣΟΚ να το πήραν το μήνυμα. Αλλά αμφιβάλλω, αν κρίνω από τις θέσεις που εξελέγησαν κάποιοι, που σαν να καταψηφίστηκαν από συγκεκριμένη ομάδα του ΠΑΣΟΚ, όπου και μέχρι πρότινος ανήκαν…

ΑΣ ακούσουμε και την ελληνική αριστερά για την Παλαιστίνη: η Γάζα είναι η μεγαλύτερη υπαίθρια φυλακή του κόσμου, 16 χρόνια σε αποκλεισμό.

Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ μίλησε χθες στον ΣΕΒ (Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων). Οπότε θα σέβ-εστε! Διότι, όπως είπε ο πρόεδρος, το κεφάλαιο δεν πρέπει να δαιμονοποιείται!

ΕΚΤΟΣ γραμμής, λέει, ο ναύαρχος Αποστολάκης για τους «αντάρτες» της ΝΔ. Τον έπιασε φουρτούνα δίπλα στον πρόεδρο και τα έκανε θάλασσα!

Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ πάντως προσπαθεί για το καλύτερο: να ενώσουν την φτώχεια τους ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές και τις επόμενες εκλογές, μπας και ταρακουνήσουν τη ΝΔ…

ΚΟΠΗΚΕ η πύλη σχολείου στα Εξάρχεια κατά την έξοδο των μαθητών. Τελικά στα Εξάρχεια οι πύλες έχουν πρόβλημα. Είτε με δημοκρατία είτε με Χούντα, είτε με τανκς είτε από μόνες τους!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει