Δήμος Αθηναίων: Στο πλευρό του Δούκα ο Κώστας Ζαχαριάδης για το δεύτερο γύρο

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Χάρη Δούκα με τον Κώστα Ζαχαριάδη, με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει τον κ. Δούκα στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Αθήνα.

Από το γραφείο Τύπου του υποψηφίου της παράταξης “Αθήνα Τώρα” σημειώνεται πως ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, συναντήθηκε σήμερα (χθες) με τον Κώστα Ζαχαριάδη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτή Πόλη”. Συζήτησαν για τα προβλήματα των Αθηναίων, όπως είναι η δύσκολη καθημερινότητα, η ασφάλεια, το θέμα της σχολικής στέγης και οι κοινωνικές ανισότητες, που πιέζουν όλους όσους ζουν και εργάζονται στην Αθήνα. Μίλησαν για τις εμβληματικές δράσεις που θα κάνουν την Αθήνα περισσότερο βιώσιμη, ασφαλή, ανθεκτική και συμπεριληπτική.

Ο Χάρης Δούκας απηύθυνε κάλεσμα σε όλες τις Αθηναίες και όλους τους Αθηναίους, που θέλουν να αλλάξει η πόλη και να βελτιωθεί η ζωή τους, να ψηφίσουν. Κάλεσε ιδιαίτερα όσους δεν συμμετείχαν στον πρώτο γύρο, να δώσουν το “παρών” στις κάλπες αυτή την Κυριακή. “Η συμμετοχή είναι θεμέλιο για τη δημοκρατία”, ανέφερε.

Συμφωνία τριών σημείων

Όπως γίνεται γνωστό, οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε τρία ζητήματα που αφορούν στο πράσινο και τα ενεργειακά της πόλης της Αθήνας, τη βραχυχρόνια μίσθωση και τη μη μετεγκατάσταση του διοικητικού κέντρου του δήμου στην ΠΥΡΚΑΛ.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι το στοίχημα είναι να αλλάξει η διοίκηση στην Αθήνα. Κάλεσε όσους έμειναν εκτός, να αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς και χαρακτήρισε “απαράδεκτο πολιτικά” το λευκό ή άκυρο στον β’ γύρο των εκλογών.

“Είχαμε μία εκτενή και αναλυτική συνάντηση με τον φίλο Χάρη Δούκα. Το ενδεχόμενο να ηττηθεί η σημερινή διοίκηση Μπακογιάννη και η Αθήνα να γυρίσει σελίδα αποτελεί ένα ανοιχτό ενδεχόμενο”, τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ο κ. Ζαχαριάδης θα συγκαλέσει σύσκεψη του συνδυασμού του “Ανοιχτή Πόλη”, ώστε να τους ενημερώσει για τα όσα συζητήθηκαν με τον κ. Δούκα και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει