Η ανακήρυξη του Πρωτοδικείου θα είναι… εναρκτήριο λάκτισμα για τον Καλοκαιρινό

-Ξεκινούν άμεσα οι συναντήσεις με τους εκλεγμένους για τη νέα δημοτική περίοδο

«Στην κόψη του ξυραφιού» για την εκλογή τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο δύο υποψήφιες γυναίκες από την παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη» από το ψηφοδέλτιο του Αλέξη Καλοκαιρινού, δίνουν την μάχη τους με μια ψήφο διαφορά.

Έτσι ενώ αρχικά προπορευόταν και ήταν ξεκάθαρη η εκλογή της κ. Μαρίας (Μάρα) Παναγιωτάκη η τελική ενσωμάτωση ανέτρεψε το αποτέλεσμα φέρνοντας στη θέση της την Χουρδάκη Αργυρή (Άρια) η οποία φαίνεται ότι εκλέγεται με τη βοήθεια μιας ψήφου που ανέτρεψε το αποτέλεσμα.

Η σημερινή επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Πρωτοδικείου αναμένεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σε σχέση με το ποιοι εκλέγονται.

Σε κάθε περίπτωση η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα δώσει και το εναρκτήριο λάκτισμα για τον νέο δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια πρώτη συνάντηση με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του για να αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα της επόμενης μέρας στο Δήμο Ηρακλείου και να αρχίσει η προετοιμασία της σκληρής δουλειάς που τους περιμένει όλους.

Το γεγονός ότι το Ηράκλειο έχει μεγάλες προσδοκίες είναι μια τεράστια πρόκληση για τον ίδιο και τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν στη Λότζια και αυτό ο ίδιος ο Δήμαρχος είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να το καταστήσει σαφές στους συνεργάτες του που θέλει να τους δει να συνεργάζονται σωστά και να είναι αποδοτικοί και αποτελεσματικοί στους ρόλους που θα τους ανατεθούν.

Από την πλευρά του πάντως ο κ. Καλοκαιρινός είναι ξεκάθαρο ότι  βρίσκεται στη λογική της επόμενης μέρας του Δήμου Ηρακλείου, καθώς έχει προγραμματισμένες επισκέψεις σε γειτονιές της πόλης όπως στις Πατέλλες και σε άλλα περιαστικά σημεία όπου του έχουν ζητηθεί συναντήσεις.

Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίζει το περιβάλλον του οι επισκέψεις αυτές θα είναι μέρος της ρουτίνας του αφού στο πλάνο της λειτουργίας του είναι να πραγματοποιεί σε εβδομαδιαία βάση επαφές και συναντήσεις με κόσμο για να μπορεί να διαχειριστεί τα ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν άνθρωποι του στενού πυρήνα του, το  μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει  σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του ως δήμαρχος είναι για κανένα λόγο να μην αποκοπεί από τους ανθρώπους, την κοινωνία και τα προβλήματα της, αλλά να  δείξει στην πράξη ότι είναι αποφασισμένος να παραμείνει ενεργός και όχι απόμακρος πίσω από το γραφείο του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει