Συνεχάρη τους εκλεγμένους

Από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν τον Αρναουτάκη ήταν ο Φραγκίσκος Παρασύρης.

«Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της καταμέτρησης των ψήφων για τους συνδυασμούς στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στην Κρήτη, η πανηγυρική επανεκλογή του Σταύρου Αρναουτάκη για τέταρτη φορά στην Περιφέρεια Κρήτης, επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της ηγεσίας της Περιφέρειας από το 2010. Ως βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, συγχαίρω τον νυν και αυριανό περιφερειάρχη, όπως και όλα τα μέλη της παράταξής του για τον αγώνα και το αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα» ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Στον Αλέξη Καλοκαιρινό, που αναλαμβάνει από 1η Ιανουαρίου τον Δήμο Ηρακλείου και όλους τους δημοτικούς συμβούλους, εύχομαι μια καλή και παραγωγική θητεία για το Ηράκλειο, την πόλη μας.

Συγχαίρω, επίσης, τους δημάρχους -μέλη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής που εκλέχθηκαν από την 1η Κυριακή. Τον πρώην βουλευτή και υπουργό του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου που εκλέχθηκε δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, τον Μενέλαο Μποκέα που επανεκλέχθηκε δήμαρχος Μαλεβιζίου, τον Μανώλη Κοκοσάλη που επανεκλέχθηκε στο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων, τον Γρηγόρη Νικολιδάκη που, επίσης, επανεκλέγεται στον Δήμο Φαιστού, τον Λευτέρη Κοκολάκη για την επανεκλογή του στο Δήμο Γόρτυνας, τον Παύλο Μπαριτάκη που  μετά την Περιφέρεια Κρήτης και την επιτυχημένη θητεία εκλέχθηκε στο Δήμο Βιάννου» κατέληξε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει