Ο Ν. ΣΥΡΙΓΩΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ “Π”: “Ηταν τεράστια επιτυχία, συνεχίζουμε”

Σε… φαινόμενο για τα δεδομένα της Περιφέρειας Κρήτης εξελίχθηκε η περίπτωση του νυν Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Συριγωνάκη στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο οποίος και κατάφερε να φθάσει τους 25.000 σταυρούς και να συγκρίνεται σε δυναμική με … βουλευτές και υπουργούς της Κρήτης.

Ασφαλώς οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν συγκρίνονται με τις βουλευτικές και ούτε η λογική της ψήφου είναι ίδια, όμως σε κάθε περίπτωση, η επιτυχία του Νίκου Συριγωνάκη είναι αξιοπρόσεκτη.

Ο ίδιος μιλώντας στην «Π» ανέφερε πως δεν περίμενε να φθάσει τόσο ψηλά σε σταυρούς αν και γνώριζε πως υπήρχε αποδοχή από πάρα πολύ κόσμο.

«Σαφώς και η θέση μου, με βοήθησε στο να έχω καλύτερη επαφή και γνώση των προβλημάτων σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα» αναφέρει προσθέτοντας πως μέλημα του ήταν πάντα το καλό της Κρήτης, οπότε κάθε προσπάθεια του κινούνταν προς αυτό τον άξονα.

Κληθείς να αποκωδικοποιήσει το τεράστιο νούμερο των σταυρών αναφέρει:

«Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνετέλεσαν σε αυτό. Από την πλευρά μου ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με βοήθησαν να φθάσω ως εδώ».

Σε σχέση με την επόμενη ημέρα, ο Νίκος Συριγωνάκης υποστηρίζει:

«Το πού θα βρίσκομαι την επόμενη ημέρα είναι κάτι που μόνο ο Περιφερειάρχης μπορεί να κρίνει και να αξιολογήσει. Εμείς μέχρι τότε συνεχίζουμε το πρόγραμμα και τις δράσεις μας με όραμα για την Κρήτη που ονειρευόμαστε και για την Περιφέρεια του μέλλοντος».

Ο Νίκος Συριγωνάκης δηλώνει πως ανεξάρτητα από το αν ο Περιφερειάρχης επιλέξει να τον αξιοποιήσει στην ίδια θέση ευθύνης ή όχι, αισθάνεται ένα τεράστιο βάρος απέναντι στους χιλιάδες των πολιτών που τον εμπιστεύθηκαν, τις προσδοκίες των οποίων κι έχει υποχρέωση να εκπληρώσει.

«Όσο περισσότερη είναι η εμπιστοσύνη του κόσμου, τόσο μεγαλύτερη είναι και η ευθύνη που αναλαμβάνεις» δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ υποστηρίζει πως η επόμενη μέρα στην Περιφέρεια σε κάθε περίπτωση θα είναι δύσκολη.

«Τα μεγαλύτερα έργα που εκτελούνται σε ολόκληρη τη χώρα, γίνονται στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και στο νησί μας» αναφέρει και προσθέτει:

«Χρειάζεται να ανταποκριθούμε επάξια στα δύσκολα. Απαιτείται επαγρύπνηση και διεκδίκηση για να μπορέσουμε να λάβουμε όλα όσα μας αξίζουν».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει