Δεύτερη φιλική νίκη του ΟΦΗ

ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΕΗ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΕΣΤ

Στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι, η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ κέρδισε εύκολα τη ΓΕΗ με 3-0 σετ στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι παίκτες του Νίκου Αντωνιάδη, έβγαλαν αρετές στο γήπεδο, αλλά πιο ασφαλή συμπεράσματα, θα βγουν απέναντι σε πιο ισχυρούς αντιπάλους. Ο ΟΦΗ το επόμενο διάστημα, θα βρεθεί εκτός Κρήτης, για δυνατά φιλικά που θα αποτελέσουν το κρας-τεστ ενόψει Pre League.

«Είμαστε κουρασμένοι γιατί βρισκόμαστε στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας. Ευχαριστούμε το Ρέθυμνο και τη ΓΕΗ για αυτά τα φιλικά και πλέον ετοιμαζόμαστε για πιο δυνατά παιχνίδια, όπου ουσιαστικά θα μοντάρουμε την ομάδα μας», ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ.

Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός της ΓΕΗ Θάνος Νάνος, τόνισε: «Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Pre League. Εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί μπορούμε στην Α2 και ήταν ένα πολύ καλό φιλικό για μας».

Τα σετ: 25-12, 25-14, 25-21

ΟΦΗ (Αντωνιάδης):  Mιχάηλοβιτς, Mάκινεν, Ρουμελιωτάκης, Καφαντάρης, Καρατζάς, Ρουσόπουλος, Γκόνας, Μιχελάκης (λ) Δαρίδης (λ), Μπαρντακτζιάν, Γωνιωτάκης.

ΓΕΗ (Νάνος): Πετρουγάκης, Καρουζάκης, Γιαννόπουλος, Περπινάκης, Σαλπιγκτής, Ξανθόπουλος, Μονιάκης, Παπαδάκης, Αναστασάκης, Βάζος, Γιαλυτάκης, Σαμαριτάκης, Μαυρίδης (λ).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει