«Στο πλάνο μας να δώσουμε χώρο» λέει ο Φραντζέσκος

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο Κώστας Φραντζέσκος. Ο τεχνικός του ΠΟΑ τόνισε ότι το πλάνο ήταν η ομάδα του να δώσει χώρο στον αντίπαλο: «Μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο. Ξέραμε ότι μετά από τόσα παιχνίδια θα ερχόταν η κούραση και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο αλλά εμείς είχαμε τις ευκαιρίες να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς και βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας με την ισοφάριση στο τέλος. Ήμασταν επιπόλαιοι στην τελική πάσα. Ο ΑΟΑΝ είχε την κατοχή αλλά χωρίς ουσία.

Η νίκη δεν σημαίνει τίποτα. Είχαμε δυο συνεχόμενες ήττες πριν τις νίκες, αλλά δεν μας έπιασε πανικός. Έτσι και τώρα δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε. Χρειάζεται ισορροπία συναισθημάτων. Έχουμε καλούς παίκτες και χτίζουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Ο προπονητής του ΑΟΑΝ Αντώνης Ανδρουλάκης στις δηλώσεις του άφησε πικρία για το αποτέλεσμα αλλά και για την διαιτησία λέγοντας: «Δεν ήμασταν άτυχοι μόνο στο τέλος αλλά σε όλο το παιχνίδι. Πετύχαμε δυο γκολ από τα οποία μέτρησε μόνο το ένα και είχαμε και ένα δοκάρι. Ίσως και το πρώτο γκολ του ΠΟΑ να ήταν οφσάιντ. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς. Ο ΠΟΑ έπαιξε παθητικά και έκανε καθυστερήσεις. Το πέναλτι που έγινε το 2-1 ήταν κανονικό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει