Περήφανος για τους παίκτες του ο Σουτζής

ΝΕΑ ΑΠΩΛΕΙΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα μετά το παιχνίδι για τον Μανόλη Σουτζή. Μπορεί να μην ήρθε  η νίκη ωστόσο ο τεχνικός του Αλμυρού δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του. Στις δηλώσεις του ο Ηρακλειώτης προπονητής τόνισε: «Είχαμε πολλά προβλήματα πριν το ματς  και στο παιχνίδι προέκυψε και αυτό με τον Παπαδομιχελάκη. Το α’ μέρος πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Χρησιμοποιήσαμε τρεις γρήγορους παίκτες μπροστά πετύχαμε δυο γκολ και ελέγξαμε το παιχνίδι, παρότι την μπάλα την είχε ο αντίπαλος.

Στο β΄ ημίχρονο ο Εθνικός ήταν καλύτερος, εμείς προσπαθήσαμε μόνο να κρατήσουμε το σκορ κι όχι να επιτεθούμε. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Είμαι περήφανος για αυτούς, έκαναν κατάθεση ψυχής.

Έχουμε μείνει λίγοι και πρέπει να δούμε ποιοι θα επανέλθουν στην συνέχεια για να δώσουμε ανάσες σε κάποιους που παίζουν συνεχώς». Ο τεχνικός του Εθνικού Βαγγέλης Χαντές από την πλευρά του δήλωσε: «Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα με μια ομάδα που είναι καλύτερη από πέρυσι. Στο ημίχρονο δεν είχα παράπονο, ζήτησα μεγαλύτερη πίεση, ρισκάραμε και φτάσαμε στην ισοφάριση ενώ μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Ο Εθνικός έχει μοναδικό στόχο την άνοδο. Είμαι ευχαριστημένος από τον χαρακτήρα που δείξαμε αλλά όχι από το αποτέλεσμα».

Ο Μπάμπης Παπαδομιχελάκης, ο οποίος αποχώρησε αναγκαστικά από το παιχνίδι με τον Εθνικό λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους έχει σπάσει το χέρι του και θα απουσιάσει για πάνω από ένα μήνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει