Μπέος με πολλές χυδαιότητες!

Ε, δεν υπάρχει αυτό! Ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας ενώπιον των ψηφοφόρων του ως επανεκλεγμένος δήμαρχος της πόλης, επισήμανε αρχικά ότι «εγώ ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε. Μιλώ τη γλώσσα της αλήθειας, λέω τα πράγματα όπως είναι, σας κοιτώ στα μάτια, δεν έχω μάθει να φοβάμαι και αντιμετωπίζω όλα τα προβλήματα σε κάθε σπιτικό, σε κάθε άνθρωπο.  Εκφράζομαι ελεύθερα, όπως το λέει και το Σύνταγμά μας».

Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Δεν είμαι ούτε πολιτικός, ούτε γιατρός, είμαι ένας από εσάς. Ούτε έχω κάποιο πτυχίο κορνιζαρισμένο. Τα τελευταία 40 χρόνια, να μην πω παραπάνω, ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα, γιατροί και δικηγόροι, αυτοί δεν χρεοκόπησαν την πατρίδα μας, αυτοί δεν χρεοκόπησαν τον ελληνικό λαό; Και έχεις κάποιες εκπομπές και κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία κάθονται και ασχολούνται –  για να τρελαίνεστε – με τον Κασσελάκη».

Ο Αχιλλέας Μπέος, κατέληξε λέγοντας «για τρέλα μιλάμε, ο οποίος είπε ότι εγώ λέει ότι δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή τι θες να πεις εσύ με τα κανάλια που σε προβάλλουν ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@δες».

Σημειώνεται ότι ο ΣΚΑΪ διέκοψε τις δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, με την παρουσιάστρια, Σία Κοσιώνη, να αποδοκιμάζει όσα άκουσε.

Από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης αρκέστηκε να πει για το ομοφοβικό παραλήρημα του Αχιλλέα Μπέου ότι «δεν έχω πολλά να πω. Νομίζω ότι είναι αρκετά από μόνα τους. Θα παροτρύνω τη δικαιοσύνη, όπως κάνω πάντα, επιτέλους να κάνει τη δουλειά της».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει