Με Μπάκιτς για την πρόκριση ο ΟΦΗ

ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΩ, ΤΟΡΑΡΙΝΣΟΝ, ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Ο Μπάκιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ

Χωρίς τους Καρώ, Τοράρινσον για τους οποίους δεν εξασφάλισε άδεια αλλά με τον Μπάκιτς  κανονικά στην αποστολή ο ΟΦΗ ρίχνεται σήμερα στην μάχη του κυπέλλου (5η φάση) με αντίπαλο τα Χανιά στις 17:00 στα Περβόλια.

Από τους διεθνείς ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια για τους Καρώ και Τοράρινσον οι οποίοι θα λείψουν από την σημερινή αναμέτρηση, αλλά από την άλλη κατάφερε να κρατήσει τον Μπάκιτς αλλά και το νεαρό Σημαντηράκη, οι οποίοι ακολούθησαν τη αποστολή στα Χανιά. Αντίθετα συμπεριλαμβάνεται ο Ριέρα που είχε μείνει εκτός 20άδας με την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να επανέλθει έστω και ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας επέλεξε συνολικά 22 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται από χθες στα Χανιά και από τους οποίους δυο θα αποκλειστούν πριν από την έναρξη του αγώνα.

Στην 22μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπαντά, Σημαντηράκης, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντίκο. Εκτός από τους δυο διεθνείς αποκλείστηκαν και οι  τραυματίες Χριστογεώργος (συνέχισε ατομικό πρόγραμμα), Θεοδοσουλάκης και ο Καλαφάτης. Οι Μάρκο Μπάκιτς και Ηλίας Σημαντηράκης θα ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα μετά τον αγώνα με τα Χανιά.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αναμένεται να γίνουν αλλαγές όχι πολλές. Στην άμυνα την θέση του Καρώ θα πάρει ο Λαμπρόπουλος, στο αριστερό άκρο αντί του Τοράρινσον θα παίξει ο Αμπαντά ενώ ίσως γίνουν και μια-δυο αλλαγές, ακόμα σε κέντρο και επίθεση. Ουσιαστικά, ο ΟΦΗ θα πάει με την βασική του ομάδα στα Χανιά με στόχο να πάρει την πρόκριση για τους «16» του θεσμού και να αποφύγει την παγίδα του κυπέλλου, κάτι που δεν κατάφερε πέρυσι γνωρίζοντας οδυνηρό αποκλεισμό από την Κηφισιά.

Καμιά εξέλιξη για την μετάδοση

Καμιά εξέλιξη δεν υπήρχε μέχρι χθες σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική μετάδοση  του σημερινού αγώνα, η οποία είναι στον αέρα.

Η ΕΠΟ δεν έχει συμφωνήσει με κάποιο κανάλι σε ό,τι αφορά την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου, παρότι η διοργάνωση βρίσκεται στην 5η φάση.

Τα Χανιά προσπαθούν από την πλευρά τους να εξασφαλίσουν την άδεια από την ΕΠΟ προκειμένου, ως γηπεδούχα, να εκχωρήσουν τα δικαιώματα του αγώνα σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Σε επαφή πάντως με τον ΟΦΗ για να μεταδοθεί το ματς από το κανάλι του στο  YouTube δεν υπήρξε συμφωνία καθώς τα Χανιά απαίτησαν, όπως ήταν λογικό, πέραν του κόστους παραγωγής και επιπλέον χρήματα κάτι που δεν δέχθηκε η ηρακλειώτικη ομάδα. Η υπόθεση της μετάδοσης του αγώνα βρίσκεται πλέον στα χέρια των Χανίων και μένει να φανεί αν τελικά το ματς θα έχει τηλεο-

πτική μετάδοση μέσα από τη συχνότητα κάποιου κρητικού καναλιού, είτε μέσω διαδικτύου, αν και όσο περνούν οι ώρες γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει