Στ. Αρνουτάκης: “Γιορτή της αυτοδιοίκησης η σημερινή ημέρα”

Γιορτή της αυτοδιοίκησης χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης και επικεφαλής του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρχανών, στον τόπο καταγωγής του.

Ο κ. Αρναουτάκης συνομίλησε με πολίτες που βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία ενώ ενημερώθηκε και για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας από τους δικαστικούς αντιπροσώπους στο εκλογικό τμήμα των Αρχανών.

Βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης δήλωσε:

«Σήμερα είναι η γιορτή της αυτοδιοίκησης καθώς οι πολίτες εκλέγουν τις Περιφερειακές και τις Δημοτικές αρχές τους. Σεβαστή θα είναι η άποψη κάθε πολίτη της Κρήτης για την διοίκηση της Περιφέρειας Κρήτης την επόμενη πενταετία. Ως περιφερειακή αρχή εμείς θα συνεχίσουμε όπως ήμασταν μέχρι σήμερα. Να υπηρετούμε τον συγκρητισμό, την ενότητα και την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού μας.  Ευχαριστούμε τον κόσμο που συμμετέχει σ αυτή τη γιορτή και θα περιμένουμε τα εκλογικά αποτελέσματα. Καλή επιτυχία σε όλες και όλους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει