«Η άποψη του κόσμου μετράει»

Ίσως μια από τις πιο παραγωγικές συνεντεύξεις αυτή που έδωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης στην “Π” στο κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου. Μίλησε για την επόμενη μέρα, την θητεία που μπορεί να μην είναι η τελευταία και το… φαινόμενο «Αρναουτάκη» το οποίο ο ίδιος δεν αποδέχεται ως τέτοιο.

«Σημασία έχει ο κόσμος τι λέει» είπε και επανέλαβε και στο Θέμα Κρήτης 103,1 μιλώντας στα livetalks του Κ.Μπογδανίδη τη δική του πεποίθηση ότι πρέπει να είναι παρών στον αγώνα αφού έτσι του ζήτησε ο πολιτικός του χώρος, οι συνεργάτες του, η κοινωνία.

«Και δεν λες ποτέ στην αρχή μιας θητείας ότι είναι ή μπορεί να είναι η τελευταία σου… δεν το κάνεις έτσι. Για πολλούς λόγους μπαίνεις για να δώσεις μια μάχη και δεν λες στην αρχή εγώ θα φύγω, πού θα πάει μετά και η ομάδα, εμείς κάνουμε ομαδική δουλειά» είπε.

Ο κ. Αρναουτάκης ξεκαθάρισε ότι σε κανέναν υποψήφιο δεν έχει υποσχεθεί αξιώματα και καρέκλες και σε κάποιους που το ζήτησαν τούς έδειξε την πόρτα. Είπε ότι η πιο δύσκολη εκλογή του ήταν το 2014 όταν είχε να αντιμετωπίσει τον κ.Τσόκα από τη ΝΔ, τον κ. Κριτσωτάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος υποστηριζόταν από το ΠΑΣΟΚ που είχε ισχνό ποσοστό, αλλά κατάφερε να κερδίσει με μεγάλη διαφορά στον δεύτερο γύρο.

Είπε ότι κλείνει την χρονιά χωρίς να οφείλει ούτε ένα ευρώ η Περιφέρεια, μίλησε για τις διεκδικήσεις που υπήρξαν και στο ερώτημα πώς… δεν έγινε η Εθνική Κρήτης με την σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Μα είμαστε Εθνική Κρήτης, έχουμε στελέχη από όλους τους χώρους»!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει