Το Παιδικό Μουσείο Exploration υποδέχεται το φθινόπωρο με οικογενειακές εξερευνήσεις

Mε οικογενειακές εξερευνήσεις στην πόλη, υποδέχεται το φθινόπωρο, το Παιδικό Μουσείο Exploration.

Παιδιά και γονείς περπατούν τα στενά της πόλης του Ηρακλείου, εξερευνούν, παίζουν και ανακαλύπτουν την ιστορία και τον πολιτισμό της. Αυτό τον μήνα ακολουθούν  τον Θεό των Θεών σε ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στην πόλη του Ηρακλείου!

Οι πολιτιστικές διαδρομές είναι ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους, μνημεία, φυσικά τοπία και χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος με στόχο να γνωρίσουμε τον τόπο μας μέσα από το παιχνίδι. Διαβάζουμε χάρτες και παλιές ιστορίες, εξερευνούμε μνημεία και δημόσια κτήρια, λύνουμε γρίφους και αποκρυπτογραφούμε μυστικά. Φέτος, οι πολιτιστικές μας διαδρομές έρχονται με νέες εξερευνήσεις και αποστολές για παιδιά και γονείς. Είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες παρέα με νέους ήρωες και ιστορίες;

Η πολιτιστική διαδρομή «Το κυνήγι των 12 Θεών» απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά από 4 ετών και άνω. Η διαδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 07 και 14 Οκτωβρίου (05.00μμ – 07.00μμ) με σημείο εκκίνησης την πλατεία Ελευθερίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εκπαίδευσης στο mail [email protected] ή στο τηλέφωνο +30 6948 822 622.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει