Πρωτιές ξιφομάχων του Θησέα

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ U17 Ο ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Φώτης Μήνος, ο 14χρονος ξιφομάχος του ΑΟ Θησέας μετά το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των νέων ανδρών και νέων γυναικών (U20) στο ξίφος μονομαχίας κατέκτησε την πρώτη θέση και το κύπελλο στην κατηγορία U17 stους αγώνες που διοργάνωσε η Λέσχη Οπλομαχίας Βάρης υπό την αιγίδα της ΕΟΞ.

Ο αθλητής νίκησε στον ημιτελικό τον 13χρονο Αχιλλέα Αντωνίου (ΑΟΦΙΨ Ίριδα) με 15-12 και στη συνέχεια κατέκτησε τον κύπελλο στον τελευταίο, καθοριστικό πόντο (15-14) κόντρα στο Χρήστο Ιάσονα Παλυβό (ΛΟ Βάρης). Η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε πολύ δυνατά για τον αθλητή ξιφασκίας που βλέπει τους κόπους του να ευδοκιμούν τόσο με την κατάκτηση του κυπέλλου όσο και με την είσοδο του στις προεθνικές ομάδες εφήβων.

Στο μεταξύ ο Αντώνης Κουτεντάκης κατέκτησε την 1η θέση στους αγώνες ανάπτυξης και πήρε το χρυσό μετάλλιο, δείχνοντας τη δυναμική του για το μέλλον.

Στους αγώνες κυπέλου ξίφους μονομαχίας στις κατηγορίες παμπαίδων/ παγκορασίδων οι αθλητές/τριες του συλλόγου κατέκτησαν τις εξής θέσεις:

Η Γκέκα και ο Παπαδάκης που πήραν τη τρίτη θέση
Η Γκέκα και ο Παπαδάκης που πήραν τη τρίτη θέση

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – U13

Νίκος Παπαδάκης (3ος)

Ευάγγελος Ομηρόλης (5ος)

Αλέξανδρος Ορφανός (11ος)

Μορφέας Γεωργακόπουλος – Παπαδόπουλος (4οι).

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ– U13

Μάγια Γκέκα (3η)

ΕΦΗΒΟΙ – U17

Μιχάλης Κουμαντάκης (46ος)

Στέλιος Φουστανάκης (62ος)

Γιώργος Σαϊτάκης (67ος)

“Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή και στους προπονητές του συλλόγου για τη δυναμική παρουσία τους στους αγώνες και την εκπροσώπηση του νησιού και της πόλης μας σε αθλητικές διοργανώσεις ξιφασκίας σε όλη την Ελλάδα!

Ευχαριστούμε πολύ την Proactive A.E. – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων η οποία είναι δίπλα στον Φώτη Μήνο καθώς επίσης και την Blue Star Ferries και ANEK LINES Οfficial για την ασφαλή μετακίνηση των αθλητών και προπονητών μας!” αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει