Πολύς κόσμος στην εκδήλωση της Μηλάκη

Πλήθος ανθρώπων με κοινό παρονομαστή την συμπόρευσή τους με την αγαπητή γιατρό ήταν χθες στο χώρο του Mare όπου σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κεντρικη εκδήλωση της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου με το συνδυασμό “Για την Κρήτη μας” με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη.

Το “παρών” έδωσαν άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων και οργανώσεων, φίλοι, συνοδοιπόροι και πολίτες που στο πρόσωπό της αναγνωρίζουν μία άξια και ικανή γυναίκα, που τιμά την ψήφο των Κρητικών.

Η Γωγώ Μηλάκη μίλησε για τα πεπραγμένα των προηγούμενων ετών και το ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ο Γιάννης Ζουγανέλης πήρε το λόγο και μίλησε με συγκινητικά λόγια για τη γνωριμία του και το πώς γνωρίστηκαν και ανέπτυξαν στενή φιλία με αφορμή τη θεραπεία του φίλου του, Κώστα.

Αφού εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την επανεκλογή της περιφερειακής συμβούλου, με το γνωστό του χιούμορ σκόρπισε γέλιο σε όλη την αίθουσα και ερμήνευσε γνωστά του τραγούδια.

Αρκετός κόσμος στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Γωγώ Μηλάκη
Αρκετός κόσμος στην εκδήλωση που διοργάνωσε
η Γωγώ Μηλάκη

Η Πηνελόπη Κουρτζή, συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίζεται η σειρά “Η Παραλία” μίλησε για την συνεργασία της με την Γωγώ Μηλάκη και την Περιφέρεια Κρήτης στην παραγωγή της ταινίας μικρού μήκους βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το Κορίτσι με το Σαλιγκάρι».

Ο γνωστός τραγουδοποιός και αρχαιολόγος Μάνος Παπαδάκης εξέφρασε την εκτίμησή του στη Γωγώ Μηλάκη και ερμήνευσε τραγούδια του, δίνοντας μία ακόμα νότα διασκέδασης στη βραδιά.

Η Γωγώ Μηλάκη ως παθολόγος – ογκολόγος φρόντισε ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την είσοδό τους να παραλάβουν τη ροζ κορδέλα, το σύμβολο του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Στην ομιλία της τόνισε : «Η εποχή που διανύουμε είναι γεμάτη προκλήσεις και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Στόχος μου είναι να εντείνω ακόμα περισσότερο την προσπάθεια στους τομείς ευθύνης μου και σε όποια ακόμα θέση μου ανατεθεί. Σε αυτή την προσπάθεια σας καλώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει