ΣΤΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ: Εντυπωσιακή συγκέντρωση για τον Δ. Πιτσικάκη

Σε πανηγυρικό κλίμα ο Δημήτρης Πιτσικάκης πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή σε συμμετοχή προεκλογική ομιλία στην πλατεία Μιχάλη Κατσαμάνη στο Γάζι, στη διάρκεια της οποίας παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του «Συνεργασία Ευθύνης-Με Όραμα για το Μαλεβίζι».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού συνοδευόμενος από  την οικογένεια του και την δημοτική του ομάδα έφτασε στην πλατεία Μιχάλη Κατσαμάνη καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο, μέσα σε επευφημίες και συνθήματα. Ο Δημήτρης Πιτσικάκης, τόνισε ότι ο μόνος λόγος που διεκδικεί το χρίσμα του δημάρχου, είναι η δρομολόγηση των χρόνιων εκκρεμοτήτων και η υλοποίηση του σχεδιασμού της παράταξης που στηρίζεται σε έργα ουσίας.

ΣΤΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ
Εντυπωσιακή συγκέντρωση για 
τον Δ. ΠιτσικάκηΠαράλληλα αναφέρθηκε με θέρμη στους υποψήφιους  της Συνεργασίας Ευθύνης, τονίζοντας ότι πρόκειται για ανθρώπους έμπειρους, ικανούς, νέους και ταλαντούχους από όλον τον Δήμο. Ανθρώπους που εμπιστεύεται και είναι βέβαιος ότι θα εργαστούν με σθένος και ανιδιοτέλεια για το καλό τους  τόπους τους. Άλλωστε αυτός είναι το μόνο κίνητρο για  όλους. Ο κ. Πιτσικάκης ευχαρίστησε τον κόσμο τονίζοντας ότι «το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω τον τόπο μου. Τίποτα άλλο…».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει