ΤΟΠΙΚΟ

Α1Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΝΟΜ αποτελεί ο Γιώργος Ανωγειαννάκης που πλήρωσε το… μάρμαρο για το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Ανωγειανάκη για την προσφορά του στην ομάδα. Είναι ένας άψογος επαγγελματίας που δούλεψε σκληρά για την ομάδα αλλά δυστυχώς τα αρνητικά αποτελέσματα και η διαφορά φιλοσοφίας, μας έφεραν στη δύσκολη θέση να λύσουμε την συνεργασία μαζί του. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο γιατί το αξίζει», τονίζει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΠΑΝΟΜ.

Τη συνεργασία της με τον Νίκο Κουτσοποδιώτη έλυσε  η Δαμάστα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ηράκλειο και επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ιεράπετρα όπου θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα, την τοπική Αναγέννηση.

Ακόμα μια ηχηρή αποχώρηση από τον ΑΟΤ. Ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Τυμπακίου, πριν καν αγωνιστεί με τη φανέλα της σε επίσημο παιχνίδι.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει