Έστησαν άγριο καβγά

Mαίνεται ο πόλεμος Ελληνικής Λύσης – Σπαρτιατών, με τους δύο αρχηγούς τους να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς στη Βουλή για την πρωτοκαθεδρία στον χώρο της ακροδεξιάς.

Ο Βασίλης Στίγκας απαντώντας στη χθεσινή επίθεση Βελόπουλου περί ναζί υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Αθηναίων, τον αποκάλεσε «ντροπή του Κοινοβουλίου που έχει πάνω του όλο τον Ποινικό Κώδικα και αρχηγό που τα έπαιρνε μαύρα». Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω, κατήγγειλε ότι κάθε βράδυ ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης βάζει τους «νεκροθάφτες» δημοσιογράφους του να βρίζουν από το κανάλι του εκείνον και την οικογένειά του.

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών επέμεινε ότι το κόμμα του δεν έχει σχέση με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη και περνώντας στην αντεπίθεση, είπε  ότι υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης ήταν υποστηρικτής και υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή. «Ασχολούμαστε με σοβαρούς πολιτικούς και όχι με αχυρανθρώπους», αντέτεινε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χήτας, συμπληρώνοντας ότι «είναι ανάξιοι πολιτικού σχολιασμού όσοι συνεργάζονται με τους ναζί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει