επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Τετάρτη σήμερα 3 μέρες μείνανε για να πάμε στις κάλπες και να τελειώνουμε και με αυτή την εκλογική διαδικασία που για την Κρήτη θα είναι μάλλον σύντομη.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ δήμοι θα πάνε σε δεύτερη Κυριακή, στο Ηράκλειο μάλλον μόνο ένας! Η Χερσόνησος εδώ, άντε Αγιος και Ιεράπετρα στο Λασίθι, κανένας σε δεύτερο γύρο στο Ρέθυμνο.

ΑΥΡΙΟ θα δημοσιεύσει η “Π” την τελευταία δημοσκόπηση για τις εκλογές στον Δήμο Ηρακλείου. Τη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της “Π” από την εταιρεία DATA.

ΜΕΓΙΣΤΕ Στέφανε Κασσελάκη! Την αυτοψία έκανε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία  επισκεπτόμενος τις πλημμυρισμένες περιοχές  στην πόλη του Βόλου υπό το… άγρυπνο βλέμμα των τηλεοπτικών συνεργείων που κατέγραφαν κάθε του κίνηση.

ΚΑΙ ΓΙΑ να αρχίσει το σόου, λέει στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία ότι «θα μπω χωρίς κάμερες, εντάξει;», καθώς ήταν έτοιμος να επισκεφθεί σπίτι πλημμυροπαθούς. Και περιέργως, αμέσως μετά ο Στέφανος Κασσελάκης μπαίνει στο σπίτι με τη συνοδεία του… δικού του τηλεοπτικού συνεργείου!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον Κασσελάκη με μια μόνο φράση: «Δεν μπορώ να κάνω αντιπαράθεση με το κενό».

ΠΑΝΤΩΣ με ξεπερνάει αυτό που ο Κασσελάκης είναι δηλωμένος ως ρεπουμπλικανός επί εποχής Τραμπ αλλά συμμετείχε και στην εκστρατεία εκλογής του Biden. Μου θυμίζει κάτι…

ΠΟΙΟΝ Καλατράβα; Την Αγία Σοφία να δείτε! Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει διακεκριμένος Τούρκος ιστορικός και ακαδημαϊκός όσον αφορά τη στατικότητα της εμβληματικής εκκλησίας τονίζοντας μάλιστα πως εάν δεν κλείσει τότε το σπουδαίο μνημείο θα καταρρεύσει.

ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: «Μπορεί να επιτραπεί η είσοδος τόσων ανθρώπων σε ένα κτήριο 1.500 ετών; Τι θα συμβεί αν δεν κλείσει;» ο καθηγητής απάντησε χωρίς περιστροφές: «Φυσικά και δεν μπορεί να επιτραπεί η είσοδος. Γι’ αυτό πρέπει να κλείσει και να αποκατασταθεί. Αέναη αποκατάσταση. Αν είναι έξυπνοι, θα την κλείσουν. Αν δεν κλείσει θα καταρρεύσει» τόνισε ο Ιλμπέρ Ορταϊλί.

ΕΝΑ «σχήμα» συνδρομής επεξεργάζεται η Meta με το οποίο οι χρήστες του Facebook και του Instagram θα απαλλάσσονται από τις διαφημίσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Meta συζητά διάφορα τιμολογιακά σχήματα. Το επικρατέστερο όμως φαίνεται να είναι αυτό της μηνιαίας συνδρομής ύψους 10.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει