«Το ποδόσφαιρο δημιουργεί δυνατές φιλίες»

ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΥ

Εντυπωσιασμένοι έμειναν οι άνθρωποι του Αλμυρού από τη φιλοξενία της διοίκησης του Ελλοπιακού στη Θήβα.

Αγωνιζόμενη για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη έδρα, η ομάδα του Γαζίου εξυπηρετήθηκε στο μέγιστο βαθμό από τους γηπεδούχους και τόνισε στην ανακοίνωσή της, ότι θα ανταποδώσει στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλμυρού:

«Το ΔΣ της ομάδας μας και ο πρόεδρος Θωμάς Γαβαλάς ευχαριστούν θερμά το ΔΣ και όλους τους ανθρώπους της ομάδας του Ελλοπιακού για την πραγματικά άψογη φιλοξενία που προσέφεραν στην αποστολή και τα μέλη της ομάδας μας στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημά μας.

Από την Παρασκευή, δύο μέρες πριν το ματς σε συνεχόμενη επικοινωνία που είχαμε για να μας βρουν ξενοδοχείο και μαγαζί για το φαγητό της αποστολής μας, έτσι ώστε να έχουμε τη λιγότερη πιθανή ταλαιπωρία πριν από το ματς και μετά το ματς, παρόλο το δυσμενές αποτέλεσμα για την ομάδα τους, ήταν εκεί δίπλα μας προσπαθώντας να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να μη λείψει τίποτα στην αποστολή μας.

Κύριοι με τα όλα τους!

Το ποδόσφαιρο μόνο ενώνει και δημιουργεί δυνατές φιλίες!!

Η ομάδα μας να είστε σίγουροι ότι θα ανταποδώσει στο παιχνίδι του β’ γύρου».

Στα αγωνιστικά, η μίνι προετοιμασία του Αλμυρού για το αυριανό εντός έδρας ντέρμπι κορυφής με το Χαϊδάρι, θα ολοκληρωθεί σήμερα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει