Με την πρόεδρο και μετά… Φίλης

Και σήμερα η μεγάλη μέρα. Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα έχει σήμερα στις 11 το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης, στο Προεδρικό Μέγαρο. Πρόκειται ουσιαστικά για εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά η είδηση είναι αλλού, στη… συνάντηση που θα έχει λίγο αργότερα, με τον Νίκο Φίλη, στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας και από τα κορυφαία ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, έχει ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Στέφανου Κασσελάκη, την οποία ο τελευταίος είχε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες στη συνέντευξή του προς τη Μάρα Ζαχαρέα.

Η συνάντηση λοιπόν θα γίνει και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Φίλης προσέρχεται για να ακούσει τι έχει να του πει ο νέος πρόεδρος. Από τη μεριά του αναμένεται να θέσει τα θέματα κομματικής λειτουργίας και βεβαίως το θέμα του συνεδρίου.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια συνάντηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι ο Νίκος Φίλης είναι εκ των στελεχών της εσωκομματικής αντιπολίτευσης που έχει επιτεθεί σε υψηλούς τόνους στον νέο πρόεδρο χαρακτηρίζοντας τον «Τραμπ» και «Μπέπε Γκρίλο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει