«Όραμα που παίρνει σάρκα και οστά»

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΕΠΟ

Την ικανοποίησή της για την αποδοχή της πρότασης από την ΕΠΟ σχετικά με τη δημιουργία αναπτυξιακού πρωταθλήματος κορασίδων, εξέφρασε η πρόεδρος της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΣΗ, Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη.

Στη γραπτή της δήλωση, τόνισε:

«Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε email από την ΕΠΟ για τη δήλωση συμμετοχής στον πρώτο αναπτυξιακό πρωτάθλημα U15 Κορασίδων. Είναι μια προσπάθεια που την είχαμε ξεκινήσει άτυπα πέρυσι, δημιουργώντας δυο άτυπες Μικτές ομάδες Κ14 και Κ17.

Μέσα στην περυσινή χρονιά, είχαμε υλοποιήσει διήμερο προεπιλογής, προπονήσεις, φιλικά καθώς και συμμετοχή στο Aegeo Cup με φιλικό ανάμεσα στην Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ηρακλείου με την Μικτή της ΕΠΣ Χανίων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο μας Νίκο Τζώρτζογλου που από την πρώτη στιγμή της πρότασής μου, όχι μόνο πίστεψε σ’ αυτήν αλλά είχα και την απόλυτη στήριξή του.

Τον πρόεδρο τον Μικτών Ομάδων Βαγγέλη Πετούση και τον αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΠΣΗ Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη για την άψογη συνεργασία μας καθώς και τον Βαγγέλη Παπαγγελή για την στήριξή του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητικό team που είχα την τιμή να συνεργαστούμε…

Τη Δανάη Σιδηρά, την Μαρία Κουνάλη, την Γεωργία Τριβυζάκη και την Γαβριέλα Συμεωνίδη και να τους ευχηθώ υγεία και πολλές επιτυχίες στα επόμενα βήματά τους.

Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον χορηγό μας Cacao Pastry Bakery, τον Λευτέρη Καστελλάκη και τον Μύρωνα Μαραγκάκη που μας στήριξε και που θα είναι και ο Μέγας χορηγός για τη φετινή μας χρόνια.

Ο αθλητισμός και ειδικά το γυναικείο ποδόσφαιρο χρειάζεται την στήριξη των επαγγελματιών.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα και δηλώνουμε παρών σ’ αυτό το νέο και πολύ σημαντικό νέο εγχείρημα της ΕΠΟ με σκοπό την ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει