Να παραμείνει ψηλά ο στίβος του ΟΦΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΓΙΑΣΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΕΖΟΝ

Τη μεγάλη του δύναμη, έδειξε για μια ακόμα φορά το τμήμα στίβου του ΟΦΗ. Στον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, το Στάδιο Ελευθερίας, γέμισε παιδικές φωνές από τους αθλητές του συλλόγου.

Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, παραμένει μέσα στα κορυφαία σωματεία της χώρας και αυτός θα είναι ο στόχος και τη νέα σεζόν, που ξεκινάει.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, αλλά και σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, που παρευρέθηκε στον Αγιασμό, συνεχάρη όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης διαχρονικά πορείας του τμήματος στίβου του σωματείου.

Συνεχάρη ακόμη τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον ΟΦΗ.

Ο επικεφαλής του τμήματος Παναγιώτης Αντωνακάκης, ευχαρίστησε όλους όσοι είναι κοντά στο τμήμα, χαρακτήρισε τη περασμένη σεζόν, πολύ επιτυχημένη και ανέφερε ότι και η νέα χρονιά, θα φέρει το σύλλογο, στην ελίτ των σωματείων κλασσικού αθλητισμού στην Ελλάδα.

Η τέλεση του Αγιασμού συνδυάζεται κάθε χρόνο και με την φωτογράφιση του τμήματος, με τον προπονητή Γιώργο Φωτεινάκη να απαθανατίζει όμορφα στιγμιότυπα.

Μετά το τέλος Αγιασμού και φωτογράφησης, ακολούθησε ο καθιερωμένος μπουφές, που είχαν ετοιμάσει οι οικοδεσπότες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα στίβου, ευχαριστούν με ανακοίνωση τους, τον Θωμά Φορτετσανάκη για την προσφορά σε σουβλάκια, αλλά και το ψητοπωλείο «Ότι Θες», για την συμβολή του στο μπουφέ, τους γονείς, τους αθλητές και τους προσκεκλημένους στην πετυχημένη αυτή εκδήλωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει