ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ: Με εκπροσώπους παραγωγών και εμπόρων συναντήθηκε ο Νίκος Σκουλάς

Με τους εκπροσώπους των παραγωγών και των εμπόρων των λαϊκών αγορών του Ηρακλείου Παντελή Παπαδάκη, Γιώργο Μπαχλιτζανάκη και Παντελή Γαλάτα συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην ΠΕ Ηρακλείου με τον Σταύρο Αρναουτάκη και τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε», Νίκος Σκουλάς.

Ήταν μια συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, δεδομένης και της παλαιότερης συνεργασίας τους από την εποχή που ο Νίκος Σκουλάς ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Νομού Ηρακλείου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εμπόρους και τους παραγωγούς του νομού Ηρακλείου. Τα γενικότερα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα, οι ανατιμήσεις και η δυσκολία με την οποία προσπαθούν να διατηρήσουν τις τιμές των προϊόντων τους σε χαμηλά επίπεδα, καθώς και η ανταπόκριση των καταναλωτών στην καθημερινή λειτουργία των λαϊκών, ήταν μερικά από τα θέματα της ατζέντας της συνάντησης.

Ο Νίκος Σκουλάς πραγματοποίησε επίσκεψη και στη λαϊκή αγορά των Πατελών, συνομιλώντας με παραγωγούς, εμπόρους αλλά και καταναλωτές, για όλα τα ζητήματα που τους προβληματίζουν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει