Με γαλοτσάκια και… φτυάρια!

Γαλοτσάκια, φτυάρια και πάμε! Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τον Βόλο, βρέθηκε  στη Λάρισα, προκειμένου να συναντήσει ανθρώπους που δίνουν μάχη να σταθούν στα πόδια τους μετά τις καταστροφές που υπέστησαν από τις κακοκαιρίες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε σε αγροτικό όχημα και μετέβη μαζί με τους πληγέντες στην περιοχή Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ, μια περιοχή που θάφτηκε κυριολεκτικά κάτω από το νερό και τη λάσπη, όπου και πραγματοποίησε αυτοψία, ενώ συνομίλησε με κατοίκους και φορείς της περιοχής και άκουσε τα προβλήματά τους. Σε βίντεο που ανέβασε στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε χαρακτηριστικά για τους κατοίκους: «Κάνω έκκληση για βοήθεια από την Πολιτεία. Είναι μόνοι τους».

Ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε σπίτι που γέμισε λάσπη μετά τη σφοδρή κακοκαιρία «Elias», έβγαλε τα παπούτσια του, φόρεσε γαλότσες, πήρε ένα φτυάρι και προσπάθησε να βοηθήσει στον καθαρισμό του χώρου. Ήταν μάλλον μία κίνηση-“απάντηση” στη σχετική παρότρυνση που του είχε απευθύνει ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος το Σαββατοκύριακο, με τον οποίο είναι σε ανοιχτή κόντρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει