Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ: Η στελέχωση του Δήμου Ηρακλείου και ο εγκαταλελειμμένος Ξηροπόταμος

Μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, αναφορικά με την επόμενη μέρα στο Δήμο Ηρακλείου και το πως η νέα γενιά την οραματίζεται, αναμένεται να πραγματοποιήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, σήμερα Τρίτη 3 Οκτωβρίου στις 18:30 στο ΝTORE Symposia, στον 5ο όροφο.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί ο λόγος στη νέα γενιά που θα δώσει το «παρών», για να αναφερθεί στο ρόλο της και τη «σχέση» με την τοπική αυτοδιοίκηση, τη συμμετοχή στα κοινά, τα όνειρά της για το μέλλον και το πως ο α’ βαθμός της αυτοδιοίκησης μπορεί να συμβάλλει στη διαμόρφωσή του.

Μ. Καραμαλάκης: Μέλημά μας η στελέχωση του Δήμου Ηρακλείου με προσωπικό

Στο μεταξύ ο Μιχάλης Καραμαλάκης συναντήθηκε συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος μετέβη στις εγκαταστάσεις της νευραλγικής υπηρεσίας που σηκώνει καθημερινά το βάρος της φροντίδας και περιποίησης του πρασίνου του Ηρακλείου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τις δυσκολίες αλλά και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στην εργασία τους.

Ο κ. Καραμαλάκης συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα, για τα όσα τους απασχολούν, ανάμεσά τους η έλλειψη προσωπικού και οι δικαστικές παρατάσεις και αναβολές με τις οποίες παραμένουν στις θέσεις τους οι συμβασιούχοι. Με το πέρας της συνάντησης με τους εργαζομένους της υπηρεσίας πρασίνου ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Με τους συνεργάτες μου συνομιλήσαμε με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό παρά τις αντιξοότητες. Όπως μας ανέφεραν, οι μόνιμοι εργαζόμενοι δεν ξεπερνούν τα 22 άτομα. Ακόμη, επανέλαβαν το σοβαρό θέμα με τους συμβασιούχους εργαζόμενους  που παραμένουν στην υπηρεσία με δικαστικές αποφάσεις και αναβολές.

Άκουσα με έκπληξη πως στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα για την ατομική τους προστασία αλλά και τα αναγκαία μηχανήματα και οχήματα για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Επαναλαμβάνω πως εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν την ψήφο τους, πρώτιστο μέλημα μας είναι η στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου με προσωπικό αλλά και με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή ώστε  οι εργαζόμενοι να μπορούν να εργάζονται ανεμπόδιστα προς όφελος των δημοτών».

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ
Η στελέχωση του Δήμου Ηρακλείου 
και ο εγκαταλελειμμένος ΞηροπόταμοςΑυτοψία στον «εγκαταλελειμμένο» Ξηροπόταμο

Τις γειτονιές του Ξηροπόταμου, όπου τα χρόνια, άλυτα προβλήματα είναι πολλά, επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» και υποψήφιος δήμαρχος, Μιχάλης Καραμαλάκης μαζί με συνεργάτες του.

Η έλλειψη καθαριότητας, φωτισμού, πρασίνου και πάρκων, το προβληματικό δίκτυο ύδρευσης, η κακή συντήρηση των δρόμων, η άναρχη δόμηση και η κακή κατάσταση των πεζοδρομίων είναι κάποια από τα προβλήματα που όσοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή τόνισαν στον Μιχάλη Καραμαλάκη, αναφέροντας πως πιστεύουν ακράδαντα ότι την επομένη των εκλογών εκείνος θα κάνει πράξη το όραμά του για το Ηράκλειο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των κατοίκων για ουσιαστική συζήτηση και πράξεις, από την επομένη κιόλας των εκλογών, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μετά λύπης μου άκουσα τους συμπολίτες μου να ζητούν τα αυτονόητα για την περιοχή τους. Η αγωνία τους για την επόμενη ημέρα στο Ηράκλειο, την πόλη μας, είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και την κατανοώ απόλυτα. Περπατήσαμε βήμα βήμα την περιοχή του Ξηροποτάμου για να υπογραμμίσουμε και να επικαιροποιήσουμε τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει στοχευμένες παρεμβάσεις ανάλογα τις ανάγκες της κάθε περιοχής, με στόχο την άμεση αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Όλοι μας θέλουμε ένα καθαρό, σύγχρονο και ευρωπαϊκό Ηράκλειο. Και πιστέψτε με, μπορούμε να το πετύχουμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει