Το 1ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στον Άγιο Νικόλαο

Το 1ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου Κρήτης “Μια Γη Μια Γειτονιά” θα λάβει χώρα, στις 21 Οκτωβρίου 2023, στην Πλάζ ΕΟΤ Αγίου Νικολάου.

«Εμείς, οι άνθρωποι της πόλης του Αγίου Νικολάου- όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση- επιδιώκοντας να ακουστούν οι ανάγκες μας για μια κοινωνία συμπεριληπτικη, με ενσυναίσθηση, σεβασμό στην διαφορετικότητα, ισότητα, αλληλεγγύη και δικαιοσύνη, διοργανώνουμε το πρώτο αντιρατσιστικό φεστιβάλ στην πόλη μας. Ένα φεστιβάλ κόντρα στα μηνύματα των καιρών, με χρώμα, παιχνίδια, μουσική, συζήτηση και ζύμωση, για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας, φυλής και σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ένα φεστιβάλ που θα προσπαθήσει να αναδείξει τους κοινούς μας τόπους, τους κοινούς μας ρόλους και τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουμε όσοι ζούμε κι εργαζόμαστε σε αυτή την άκρη της χώρας. Σας καλούμε, λοιπόν, να παίξουμε, να συζητήσουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε, θυμίζοντας σε όλους/ες μας ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν’’.

Όποιος/α επιθυμεί να μοιραστεί τη δική του εμπειρία, επώνυμα ή ανώνυμα, με φυσική παρουσία στις ομιλίες του φεστιβάλ ή μέσω ολιγόλεπτου βίντεο ή μέσω γραπτού κειμένου, μπορεί να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/Afz4p69zTRgpMpuQ9

Όποιος/α επιθυμεί να δηλώσει εθελοντής της εκδήλωσης και να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθειά μας, μπορεί να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα εθελοντή: https://forms.gle/XWDFWYPLpe43VCGE8. Θα ακολουθήσει και το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης. Email επικοινωνίας [email protected]».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει