Μεθαύριο η κεντρική εκδήλωση του Πιτσικάκη

Μεθαύριο Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Μαλεβιζίου, Δημήτρη Πιτσικάκη, στην κεντρική πλατεία Μιχάλη Κατσαμάνη, του Γαζίου.

Θα παρουσιαστούν όλοι οι υποψήφιοι, το πρόγραμμα της παράταξης, οι προτεραιότητες και τα έργα για το αυριανό Μαλεβίζι.

Την ίδια ώρα με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι περιοδείες. Τις τελευταίες ημέρες έγινε επίσκεψη στο Τσαλικάκι, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου, ο Δημήτρης Πιτσικάκης και πολυπληθής ομάδα της Συνεργασίας Ευθύνης, επισκέφθηκαν το Μάραθος και τη Δαμάστα, όπου έτυχαν θερμής φιλοξενίας.

Όλες οι επισκέψεις έχουν αξιοσημείωτη δυναμική ενώ υπάρχει πάθος και παλμός.

Η αποδοχή και η αγάπη του κόσμου είναι συγκινητική.

Οι κάτοικοι όλων των περιοχών επιζητούν διαρκή επαφή ζητούν επίλυση θεμάτων και βάζουν και νέα θέματα.

Στη Δαμάστα τα ζητήματα που τέθηκαν μεταξύ άλλων ήταν:

-Επαναδιαπραγμάτευση ανταποδοτικών με κύριο αίτημα το δωρεάν ρεύμα.

-Επισκευή – βελτίωση εισόδων του χωριού.

-Αγροτική οδοποιία.

-Γενική συντήρηση του πάρκου, βελτίωση της παιδικής χαράς και των κοινόχρηστων τουαλετών.

-Τακτική καθαριότητα – καλλωπισμός κοινόχρηστων χώρων του χωριού.

-Τακτική Δημοτική συγκοινωνία.

Νωρίτερα στο Μάραθος, ο Δημήτρης Πιτσικάκης επισκέφτηκε την Αίθουσα Τέχνης Μαράθου του γλύπτη Γιάννη Κλινάκη, όπου εντυπωσιάστηκε από τη συλλογή έργων.

Στη συνέχεια πήγε στον Αγροτικό Οικοτεχνικό Συνεταιρισμό Γυναικών Μαράθου, “Το Ξομπλιαστό Κουλουράκι”, που ιδρύθηκε το 2002, αποτελείται από 18 μέλη και το αντικείμενο εργασίας του είναι η παρασκευή παραδοσιακών προϊόντων (αρτοσκευασμάτων).

«Τα χωριά μας είναι η ψυχή του Μαλεβιζίου. Η πατρική γη των περισσότερων κατοίκων του Δήμου. Είναι υποχρέωση μας , οι οικισμοί να  διασωθούν, να προστατευθούν και να είναι πόλος έλξης. Αποτελεί μία από τις προτεραιότητές μας κι έναν από τους βασικούς πυλώνες στην προσπάθεια για την υλοποίηση του οράματός μας για “Το Μαλεβίζι της Θάλασσας και του Βουνού”» σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Δημήτρης Πιτσικάκης.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Πιτσικάκης κατηγορεί για αλαζονική συμπεριφορά τον Μένελαο Μποκέα, με αφορμή ανακοίνωση περί μη επίτευξη στόχων της δημοτικής αρχής.

«Σε κάθε  περίπτωση τη χάραξη των στόχων και της πολιτικής σε όλους τους Δήμους της χώρας έχουν οι αιρετοί» αναφέρεται μεταξύ άλλων και προστίθεται:

«Οι αιρετοί επίσης οφείλουν να εμπνέουν τουλάχιστον εμπιστοσύνη.

Καμία ευθύνη δεν φέρουν οι υπάλληλοι του δήμου Μαλεβιζίου, που ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι εργάζονται ασταμάτητα με ζήλο και αυταπάρνηση και είναι από τους καλύτερους της δημόσιας διοίκησης.

Χωρίς αυτούς πουθενά δεν θα πήγαινε ο Δήμος. Αντιθέτως αν η σημερινή διοίκηση τους άκουγε εξ αρχής, τα δεδομένα θα ήταν σαφώς καλύτερα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει