Μύθοι και αλήθειες για την κάλπη της Κυριακής

Αντιλαμβανόμαστε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε αμηχανία και πανικό, βλέποντας να απομακρύνονται οι δημότες από τα φαινόμενα απραξίας και ανικανότητας.

Τα συσσωρευμένα προβλήματα της τελευταίας πενταετίας έχουν προκαλέσει σύγχυση και προσπαθούν με επικοινωνιακά τρικ και μεθοδευμένες μετρήσεις που ποσοστιαία δεν βγάζουν κανένα συμπέρασμα !

Απλά προσπαθούν να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους αλλά οι δημότες έχουν γνώση και κρίση και δεν δέχονται να τους υποτιμούν και την απάντηση θα την δώσουν την ερχόμενη Κυριακή στην κάλπη.

Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε τις αστοχίες και την άγονη αντιπαράθεση για να διχάσουμε τους πολίτες.

Εμείς αγωνιζόμαστε για να ενώσουμε τους δημότες γιατί πιστεύουμε ότι μόνο με την ενότητα και την σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις στα καυτά προβλήματα που ταλαιπωρούν την περιοχή.

Για εμάς ο μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα και όχι οι αντιπαλότητες με τους άλλους υποψήφιους.

Για εμάς τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα και κομματικές ταμπέλες.

ΕΜΕΙΣ θα προχωρήσουμε αγκαλιάζοντας όλους τους δημότες και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου για μια κοινή προσπάθεια, για έναν κοινό αγώνα, για το Μαλεβίζι που ονειρευόμαστε και αγαπάμε!

Και θέλουμε να πάει μπροστά για να γίνει ο Δήμος πρότυπο του νόμου Ηρακλείου.

Αυτό πιστεύουμε και θα προχωρήσουμε αταλάντευτοι αφήνοντας στην άκρη προσωπικές αντιπαλότητες και κομματικά συμφέροντα, υπογράφοντας ένα κοινωνικό συμβόλαιο με τους δημότες, ένα «συμβόλαιο τιμής» ότι θα τους υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και δεν θα τους προδώσουμε ποτέ.

Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας με συνέπεια, για να φέρουμε εις πέρας το έργο που έχουμε υποσχεθεί και πάντα μαζί με τους δημότες με διάλογο, κατανόηση και συλλογικότητα, θα συναποφασίζουμε για την επίλυση των προβλημάτων.

Όραμα μας, το Μαλεβίζι να γίνει ένας σύγχρονος φάρος παραγωγικότητας και δημιουργίας με επίκεντρο τον άνθρωπο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει