ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: «Έκοψαν» τη Γιαλαμά από την Εθνική

Ονειρο θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν η συμμετοχή της Κρύστη Γιαλαμά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα που θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2024, η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης θα παλέψει για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς χωρίς της 19χρονη Ηρακλειώτισσα στη σύνθεσή της.

«Δεν ήταν στα πλάνα μου να μείνω εκτός Εθνικής, διότι είχα ψηλούς στόχους κι ένας από αυτούς ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από άλλα άτομα, αδίκως θα έλεγα», δήλωσε στο Sportsfeed η Γιαλαμά, εκφράζοντας την απογοήτευσή της γι’ αυτή την εξέλιξη.

Η αθλήτρια του Ωρίωνα που ήταν βασικό στέλεχος των εθνικών συγκροτημάτων από το 2019 μέχρι το 2023, με παρουσία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, είχε την ατυχία στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2021 να μην αγωνιστεί λόγω των κρουσμάτων κοροναϊού που έπληξαν τις συναθλήτριές της.

«Τώρα και να υπάρχουν περιθώρια για να αλλάξει κάτι, τόσο οι συνθήκες όσο και τα άτομα που επικρατούν στο χώρο, μου έχουν δημιουργήσει τέτοια απέχθεια που δε θα με ενδιέφερε να επιστρέψω. Προτιμώ να αφοσιωθώ στο πανεπιστήμιο», τόνισε η Κρύστη Γιαλαμά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει