Δ. Πιτσικάκης: Κυριαρχεί μετριότητα στον Δήμο

Για μετριότητα και τεράστια απόκλιση στόχων κατηγορεί η παράταξη του Δημήτρη Πιτσικάκη, τη νυν δημοτική Αρχή και τον Μενέλαο Μποκέα, επικαλούμενη έγγραφο που ανέβασε στη Διαύγεια η ίδια η δημοτική αρχή.

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της παράταξης «Συνεργασία Ευθύνης», με βάση το εν λόγω έγγραφο η δημοτική Αρχή είναι εκτός στόχων σε όλους τους τομείς, ενώ ειδικότερα από τους τομείς – στόχους που αναγράφονται στο έγγραφο:

1) Οι 14 έχουν 0% ως τρέχουσα κατάσταση και στόχο υλοποίησης κατά 50% έως 31-12-2023

2) Οι 29 έχουν από 2-15% ως τρέχουσα κατάσταση και στόχο υλοποίησης κατά 100% έως 31-12-2023

3) Οι 5 έχουν από 20-50% ως τρέχουσα κατάσταση και στόχος υλοποίησης κατά 100% έως 31-12-2023.

«Τα υπόλοιπα πεδία, είναι διάφορα θέματα με υποσχέσεις για υλοποίηση διαφόρων δράσεων, καθώς και για υλοποίηση τουλάχιστον ενός επιμορφωτικού σεμιναρίου, ανά υπάλληλο έως 31-12-2023. Αλλά και εδώ μικρά ποσοστά…» τονίζεται στο σχετικό δελτίο με την επισήμανση ότι ο Δήμος είναι εντελώς αποδιοργανωμένος.

Η «Συνεργασία Ευθύνης» ισχυρίζεται μάλιστα ότι όλα όσα διαπιστώθηκαν είναι αναρτημένα στον συγκεκριμένο ιστότοπο,

https://diavgeia.gov.gr/doc/6ΣΑ9ΩΛΣ-Ο9Α?inline=true,

όπου μπορεί να τα δει ο καθένας. Στο μεταξύ, ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Δημήτρης Πιτσικάκης, συνεχίζει τις περιοδείες του. Ο υποψήφιος δήμαρχος συνοδεύεται από δεκάδες υποψήφιους του συνδυασμού και συνεχίζουν με αμείωτη ένταση της περιοδείες τους. Τις τελευταίες ημέρες οι επισκέψεις επικεντρώθηκαν σε πάρα πολλές γειτονιές της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου και ειδικότερα σε Τσαλικάκι, Ξηροπόταμο, γειτονιές Τζωράκη και στην πολυσύχναστη συνοικία της περιοχής της Ανόδου.

Όλοι μαζί περπάτησαν σοκάκι σοκάκι και συνομίλησαν με τους κατοίκους των περιοχών.  Εγκάρδιες υποδοχές και κεράσματα. Συναντήσεις ουσίας με ζωντάνια και αισιοδοξία.

Κάθε περιοχή έχει τα δικά της προβλήματα και  τις δικές της ανάγκες, με τους κατοίκους να εκφράζουν την έκδηλη αγωνία τους.

Πολλές περιοχές δεν έχουν συνδεθεί ακόμα στο αποχετευτικό δίκτυο στην αναπτυσσόμενη περιοχή της Ανόδου (οδός Κιλελέρ), τα ζητήματα με το νερό που αντιμετώπισαν όλο το καλοκαίρι, το μεγάλο θέμα με το  έργο του κόμβου στην Ελευθερίου Βενιζέλου που αναμένουν να υλοποιηθεί.

Άλλες περιοχές βάζουν τα ζητήματα της αντιπλημμυρικής προστασίας, καλλωπισού των περιοχών, καθαριότητας και των ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων ειδικά εκεί που έχει κυρωθεί η Πράξη Εφαρμογής της  Αγίας Μαρίνας.

Τις προηγούμενες ημέρες επίσης έγινε και επίσκεψη στα Καλέσα που είναι ιδιαίτερα δυναμική περιοχή.

Μια συνάντηση που  άφησε ιδιαίτερα θετικό αποτύπωμα.

Σε όλες τις περιοδείες μοιράζεται το ενημερωτικό πρόγραμμα με τον επικεφαλής και τους υποψήφιους να ενημερώνουν αλλά κυρίως να ακούν και να καταγράφουν όλα τα ζητήματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει