Στην Αθήνα για φιλικά ο ΟΦΗ

Η ΕΟΚ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Για την Αθήνα αναχωρεί απόψε η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, προκειμένου μέσα στο σαββατοκύριακο να δώσει δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια, ενόψει της έναρξης της Β’ Εθνικής στις 7 Οκτωβρίου.

Αύριο Σάββατο (5μμ) το συγκρότημα του Βασίλη Ράλλη θα αντιμετωπίσει τον Αργοναύτη Ραφήνας και την Κυριακή (3μμ) θα παίξει με τον Δούκα.

Αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια αποτελούν σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται, αφού πρόκειται ουσιαστικά για την πρόβα τζενεράλε του πρωταθλήματος.

Τρία παιδιά θα εκπροσωπήσουν το «Ηράκλειο» ΟΑΑ στη Μικτή Κρήτης που θα πραγματοποιήσει προπόνηση στα Δύο Αοράκια» την προσεχή Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Οι Αγγελος Κριτσωτάκης, Γεράσιμος Βόντας, Στέλιος Λογοθέτης είναι ανάμεσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστα Κομποδιέτα, όπως και ο Γιώργος Μανουράς της Αναγέννησης.

Η συγκεκριμένη συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ και αφορά αγόρια γεννημένα το 2008 και 2009.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) κατέθεσε υποψηφιότητα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIBA) για τη διοργάνωση ενός εκ των τεσσάρων Προολυμπιακών Τουρνουά μπάσκετ, από τα οποία θα προκύψουν οι τέσσερις τελευταίες Ολυμπιακές ομάδες που θα προκριθούν στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ των ανδρών στο Παρίσι το 2024. Τα τέσσερα Προολυμπιακά Τουρνουά μπάσκετ θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι, μεταξύ 2 και 7 Ιουλίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει