Σέγκος: Σπίτι μας είναι ο τόπος μας

Οι ισχυροί δεσμοί με την κοινωνία και το κοινό όραμα για τον Δήμο Χερσονήσου ήταν το κυρίαρχο αποτύπωμα της παρουσίασης αρχών και θέσεων αλλά και των υποψηφίων του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου». Εκατοντάδες πολίτες αγκάλιασαν τον Δήμαρχο Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιο Γιάννη Σέγκο σε μία εκδήλωση γεμάτη παλμό, ζωντάνια και πάθος.  Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Λιμένα Χερσονήσου αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που έδωσε το παρών και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης στις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου ευχαρίστησε από καρδιάς τους πολίτες που «πλημμύρησαν» από παλμό και ζεστασιά την εκδήλωση, δήλωσε περήφανος για τη συστράτευση υγιών δυνάμεων για το μέλλον του Δήμου και επεσήμανε πως :

«Μοιραζόμαστε μαζί σας το όραμά μας και συστρατεύουμε στην αναπτυξιακή τροχιά του Δήμο μας, υγιείς δυνάμεις και ανθρώπους με γνώσεις, δεξιότητες, ενδιαφέρον και ζήλο να συνδράμουν συμπληρωματικά ο ένας προς τον άλλον σε πλαίσιο συνεργατικότητας, αλληλοσεβασμού και συν ευθύνης προς τον κάθε πολίτη και την κοινωνία μας ως οικογένεια. Μία οικογένεια συνθέτει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας. Σπίτι μας είναι ο τόπος μας. Στόχος μας είναι να πάει μπροστά ο Δήμο Χερσονήσου».

Σέγκος: Σπίτι μας είναι ο τόπος μας Σε κλίμα ισχυρής συσπείρωσης και δυναμικής, ο Δήμαρχος Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιος έκανε ειδική αναφορά στο διακύβευμα των εκλογών τονίζοντας:

«Οι παλιές συνταγές αποδείχθηκαν ακατάλληλες και ατελέσφορες, συντηρώντας την υστέρηση και την αδυναμία προσαρμογής στο νέο οικονομικό, κοινωνικό, αναπτυξιακό, ενεργειακό και τεχνολογικό περιβάλλον.

Το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον των νέων και των παιδιών μας πρέπει να είναι το ιδανικό, με όρους βιωσιμότητας και ευημερίας και αυτό συναισθανόμαστε πως είναι το χρέος μας. Για να μπει οριστικά τέλος σε συμπεριφορές του παρελθόντος που έφεραν ένα τόσο προνομιακό τόπο, σε μία κατάσταση παρακμής σε όλα τα επίπεδα, στον οποίο βασίλευαν για πολλά χρόνια η αναξιοκρατία, η εξυπηρέτηση συμφερόντων, ξένων προς το κοινό καλό, και η προσωπική επιβίωση έναντι της συνολικής οραματικής ανάπτυξης του δήμου μας».

Ο Γιάννης Σέγκος αναφέρθηκε σε οραματικές παρεμβάσεις που δρομολογήθηκαν και υλοποιούνται από τη δημοτική αρχή, στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, στο μεγάλο εγχείρημα των αποκαταστάσεων των καταστροφών που προκάλεσαν τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα το φθινόπωρο του 2020 ενώ παρουσίασε τις βασικές αρχές και προτεραιότητες για την επόμενη πενταετία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει