Η Δόμνα και το… σβήσιμό της

Αυστηρή απάντηση στα όσα της καταλόγισε ο Στέφανος Κασσελάκης, έδωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε στη Δόμνα Μιχαηλίδου για τα όσα διαδραματίστηκαν σε κέντρο ΑμεΑ την χαρακτήρισε απρόσκλητη-και γι’ αυτό την… έσβησε;- , με την υφυπουργό Παιδεία να του απαντά:

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια υφυπουργός;

Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για ‘μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα.

Η Δόμνα και το… σβήσιμό τηςΑναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση». Και κατέληξε «Το ότι με έσβησε από το βίντεο ήταν το λιγότερο. Το σημαντικότερο είναι ότι ένας πολιτικός της δικής μου της γενιάς έρχεται σε σχολείο και κάνει εξαγγελίες. Η δική μου η γενιά έχει άλλο χρέος. Αυτό το χρέος δεν είναι να επικοινωνήσει», τόνισε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει