Η τελική επιθεώρηση της ITTF στο Ηράκλειο

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΝΓΚ - ΠΟΝΓΚ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Στις αρχές Νοεμβρίου (1-5) θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» μία διεθνή αθλητική διοργάνωση με ξεχωριστή σημασία.

Πρόκειται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για άτομα με Πάρκινσον που θα γίνει παράλληλα με του αγώνες για άτομα με άλλες νευρολογικές νόσους. Επιπλέον θα λάβει χώρα, το διεθνές συνέδριο για τις ευεργετικές επιδράσεις του Ολυμπιακού αθλήματος σε πάσης φύσεως νευρολογικές ασθένειες.

Κλιμάκιο του Ιδρύματος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης πραγματοποίησε την τελική επιθεώρηση στις εγκαταστάσεις του Ηρακλείου, που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες και τις αποστολές κι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένο.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον ιδιοκτήτη των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων Παντελή Σαπουνάκη, τον διευθυντή του Lyttos Beach Resort Νίκο Κριτσωτάκη, τη διευθύντρια πωλήσεων του Arina Beach Resort Αριάδνη Χναρά και τον αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Αλτσχάιμερ Παύλο Ποτουρίδη. Το παγκόσμιο συνέδριο θα γίνει 3-4 Νοεμβρίου στο Arina Beach Resort και σε αυτό θα παρουσιαστούν μελέτες από σημαντικά πρόσωπα διαφόρων ειδικοτήτων απ’ όλο τον κόσμο.

Το «παρών» στην Κρήτη αναμένεται να δώσουν, μεταξύ άλλων, η πριγκίπισσα της Ιορδανίας Ζίνα Ρασίντ, η οποία είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ITTF Foundation, η Σουηδέζα πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας Πέτρα Σέρλινγκ και ο διευθυντής του ιδρύματος, Λεάντρο Ολβεχ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει