Στις υπηρεσίες ο Δημ. Πιτσικάκης

Τις υπηρεσίες που έρχονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες διεκπεραιώνουν πολλαπλά αιτήματα και διαχειρίζονται κρίσιμα ζητήματα επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, Δημήτρης Πιτσικάκης. Οι σταθμοί αυτής της σημαντικής επίσκεψης ήταν το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, όπου στεγάζονται επίσης, το Κοινωνικό Μαγειρείο, και το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Ο κ. Πιτσικάκης ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο που επιτελείται σε αυτές τις υπηρεσίες, για τις ανάγκες που διαρκώς αυξάνονται και  για εργασιακά θέματα αλλά και ελλείψεις που απασχολούν τους εργαζόμενους.

«Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου χρειάζονται διαρκή στήριξη για να μπορούν απρόσκοπτα να συνεχίζουν  χωρίς εμπόδια και άγχος το δύσκολο έργο τους. Χειρίζονται δύσκολες υποθέσεις και καλούνται να εξυπηρετήσουν συνδημότες που έχουν πραγματική ανάγκη και ζητούν καθοδήγηση.

Στις υπηρεσίες ο Δημ. Πιτσικάκης Για τη Συνεργασία Ευθύνης, ο  άξονας δράσης  ένας Δήμος για τον Άνθρωπο και την Κοινωνία, δεν είναι απλά ένας τίτλος. Η ομπρέλα προστασίας για τις  ευάλωτες ομάδες είναι για εμάς πρωταρχικός στόχος. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους εργαζόμενους στις Κοινωνικές Δομές και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους εμπράκτως», σημείωσε ο Δημήτρης Πιτσικάκης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, επισκέφθηκε επίσης την ΤΟΜΥ Μαλεβιζίου, και τον παιδικό σταθμό στο Πολύδροσο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει