επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη, χρόνια πολλά και στους Βαρούχ, χρόνια καλά και στον  Elias… ο οποίος ήρθε  αλλά ευτυχώς δεν έκανε την μεγάλη ζημιά που ήταν να κάνει.

ΧΘΕΣ η κακοκαιρία χτύπησε πάλι την Εύβοια και την Στερεά Ελλάδα, για να δούμε εάν σήμερα κοπάσει. Αν και λένε ότι την Παρασκευή θα έχουμε νέο γύρο τροπικής καταιγίδας αυτή τη φορά!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ τα παιδιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε στο τηλεφώνημα με τον Κασσελάκη να τα πούνε από κοντά. Θα το χειριστούν λέει οι διευθυντές των γραφείων τους, Γιάννης Μπρατάκος και Μανώλης Καπνισάκης. Πάντως, ελπίζω αυτό το ραντεβού να μη γίνει σαν εκείνο το Μητσοτάκης-Ανδρουλάκης, για το οποίο το Μαξίμου ακόμα περιμένει απάντηση.

ΑΝΤΕ πάλι οι φήμες και οι διαδόσεις. Μια τέτοια θέλει τον Αλέξη Τσίπρα  να έχει συναντηθεί τον Ιούλιο επί αμερικανικού εδάφους με τον Ανδρέα Δρακόπουλο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Και ότι μίλησαν για την… ανακάλυψη Κασσελάκη. Και αν έγινε αυτό, ποιά είναι δηλαδή η διαφορά;

ΝΑΤΑ ΜΑΣ! Η Βουλγαρία αυξάνει τον αριθμό των πυρηνικών εργοστασίων της. Η Τουρκία φτιάχνει τέσσερα, ένα εκ των οποίων στην Ανατολική Θράκη. Η Αίγυπτος σχεδιάζει το ίδιο. Οι γύρω μας πυρηνικά εργοστάσια. Εμείς ούτε καν το συζητάμε. Γιατί άραγε;

ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ και πολύ οι Έλληνες από τους… ψέκες τελικά. Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της πλατφόρμας για τον προγραμματισμό των ραντεβού των πολιτών για την έκδοση ή αντικατάσταση νέου τύπου δελτίου ταυτότητας, την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το πρωί μέχρι σήμερα τα ραντεβού μέσω id.gov.gr έφτασαν τις 50.000.

ΤΡΕΧΕΙ ο κόσμος να βγάλει τις ταυτότητες και έχουν και το…τζιπάκι!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ή ευτυχώς όλα είναι θέμα παιδείας. Τίποτα δεν μαθαίνουμε τίποτα δεν διδασκόμαστε.

ΚΙ ΟΠΩΣ έλεγε και η Μαρία Ευθυμίου μιλώντας για την παιδεία: ”Ο απόφοιτος δημοτικού του σχολείου της γειτονιάς πριν από 40 χρόνια ήξερε πολύ περισσότερα από πολλούς αποφοίτους λυκείου σήμερα”. Μετά το 1980 αποφασίσθηκε το κλίμα αυτό προκειμένου «να μην επιβαρυνθεί η ψυχή των παιδιών».

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει