Άρχισαν και τις μηνύσεις

Σας είχα ενημερώσει ότι γίνεται χαμός στο Οροπέδιο με αφορμή τις δημοτικές. Ο κ. Μπουτσάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Λασιθιώτικο Κάλεσμα 2023” αναφέρει ήδη ότι δέχτηκε μήνυση!

«Αντί απάντησης, στα αναγραφόμενά μου σε ανάρτηση  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τους λόγους που θεώρησα ότι επιβάλλουν την ανάμειξή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, πληροφορήθηκα ότι μηνύθηκα από τον επικεφαλής της άλλης παράταξης κ. Αθανασάκη, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Φαίνεται ότι, όταν δεν υπάρχουν επαρκή επιχειρήματα που να μπορούν να αντικρούσουν κάποιες αλήθειες ή η βούληση να υπάρξει πολιτική απάντηση, και ένας πολιτισμένος πολιτικός διάλογος, τότε ο προσφορότερος ενδεχομένως  τρόπος να αντιμετωπιστεί ο αντίπαλος, είναι  να μηνυθεί.

Η επιλογή αυτή της ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής του τόπου έχει βέβαια σαν απώτερο στόχο την φίμωση των ανθρώπων που έχουν το θάρρος να εκφράζουν ελεύθερα την γνώμη τους και να λένε κάποια πράγματα που μπορεί να μην  αρέσουν ή να μην θέλουν να ακουστούν στην κοινωνία»!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει