Θερμή υποδοχή στην Ακαδημία του Ηροδότου

ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ

Αντιπροσωπεία του Ηροδότου επισκέφθηκε χθες το πρωί  το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού (φωτό) που βρίσκεται δίπλα στο κεντρικό γήπεδο του Ηροδότου, έπαιξε μπάλα με τους μαθητές και τους προσκάλεσε να γίνουν μέλη της Ακαδημίας του συλλόγου και έτυχε ενθουσιώδους υποδοχή.

Η διεύθυνση, το προσωπικό και τα παιδιά του σχολείου καλωσόρισαν θερμά τους ανθρώπους της Ακαδημίας του συλλόγου οι οποίοι με τη σειρά τους έδωσαν δώρο μία μπάλα στα παιδιά και τους μοίρασαν φυλλάδια με τα στοιχεία και την φιλοσοφία της Ακαδημίας του Ηροδότου. Την αντιπροσωπεία του Ηροδότου αποτελούσαν ο διευθυντής υποδομών Λευτέρης Πουπάκης, ο εκ των προπονητών της Ακαδημίας Δαυίδ Φραγκιαδάκης, ο γενικός αρχηγός των Νέων Ηροδότου Νίκος Μυσιρλάκης, ο φροντιστής Βαγγέλης Δροσοτάκης και ο Τάσος Βαρδάκης ως μέλος της γραμματείας της Ακαδημίας.

Στους μαθητές ευχήθηκε καλή σχολική χρόνια ο Λευτέρης Πουπάκης και τους κάλεσε να ενταχθούν στην Ακαδημία του Ηροδότου ώστε να ζήσουν όπως τους είπε τη μαγεία του παιχνιδιού. Στη συνέχεια ο Δαυίδ Φραγκιαδάκης έδωσε το έναυσμα για παιχνίδι, παίζοντας ποδόσφαιρο με τα παιδιά. Η Ακαδημία του Ηροδότου με ανακοίνωση της  ευχαριστεί το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού, τους διευθυντές και τους δασκάλους για την άψογη φιλοξενία και όπως αναφέρει  θέλει και επιδιώκει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για το καλό των παιδιών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει