Μαζική συμμετοχή στην ομιλία του Ν. Σκουλά

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στο ξενοδοχείο Ατλαντίς, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης και εκ νέου υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου στην Π.Ε. Ηρακλείου με τον Σταύρο Αρναουτάκη και τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε», Νίκου Σκουλά.

Τον Νίκο Σκουλά προλόγισαν η Αμαλία Ζαριανάκη – Δραμουντάνη και ο Γιάννης  Σερπετσιδάκης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα και τις αξίες που πρεσβεύει, την στοχοπροσήλωση που τον καθορίζει αλλά και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνει σε κάθε τομέα δράσης του.

Ο Νίκος Σκουλάς στην ομιλία του, εμφανώς συγκινημένος από την μαζική συμμετοχή, ευχαρίστησε όλους όσοι τον τίμησαν με την παρουσία τους και προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του. «Έχω την τιμή, πάνω από τέσσερα χρόνια να συμμετέχω σε ένα σημαντικό  αυτοδιοικητικό σχήμα. Η διαδρομή του συγκαθορίζεται. Ο καθένας από εμάς, είτε ως σύμβουλος είτε ως Αντιπεριφερειάρχης, εκτελεί ένα τμήμα από το σύνολο ευθύνης που λέγεται Περιφέρεια Κρήτης.

Τούτος ο υπέροχος τόπος, έχει μια σταθερή αυτοδιοικητική πορεία από το 2010 έως σήμερα. Έχει τον ίδιο πολιτικό επικεφαλής, τον Σταύρο Αρναουτάκη» ανέφερε ο Νίκος Σκουλάς, τονίζοντας: «Όλη η συνεχόμενα ανεπίληπτη ροή δράσεων και διακρίσεων, έχει την δική του σφραγίδα. Έχει την δική του επιλογή, τόσο σε πολιτικές, όσο και σε πρόσωπα. Η τελική κρίση, ανήκει πάντα στον λαό της Κρήτης. Ωστόσο, έως σήμερα, αυτή η ροή δικαιώνεται».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει