Ικανοποίηση στο ΕΚΗ για την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Θεσσαλία

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και της Αντιδημαρχίας  Εθελοντισμού, Νεολαίας  του Δήμου Ηρακλείου και του Ερυθρού Σταυρού για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε συνανθρώπους μας στην Θεσσαλία, που συνεχίζουν να μετρούν τις πληγές τους από το  χτύπημα της κακοκαιρίας Daniel.

Δεκάδες κούτες με τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής, βρεφικά και παιδικά γάλατα, τροφές και είδη  βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα) καθώς και δεκάδες 6άδες εμφιαλωμένου νερού έχουν ήδη συγκεντρωθεί στο ισόγειο χώρο του ΕΚΗ, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο του Εργατικού Κέντρου δεν σταματάει να χτυπάει από πολίτες, που ζητούν πληροφορίες για τα τρόφιμα που συγκεντρώνονται με προορισμό την Θεσσαλία.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΕΚΗ,  Στέλιος Βοργιάς «Αυτές τις στιγμές η σκέψη μας είναι στους συμπολίτες μας που έχασαν ανθρώπους και περιουσίες και η προσπάθειά μας είναι να τους συνδράμουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή. Είναι πολύ συγκινητικό και συνάμα ενθαρρυντικό να βλέπεις ακόμα και μαθητές δημοτικών να έρχονται με τις τσάντες στο χέρι, προκειμένου να προσφέρουν στους πληγέντες κατοίκους της Θεσσαλίας».

Η συγκέντρωση των πραγμάτων θα συνεχιστεί έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου  και θα γίνεται στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου επί της  Λεωφόρου Δημοκρατίας 10,  καθημερινά και ώρες  8 το πρωί έως 8 το απόγευμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει