Το Πανεπιστήμιο Κρήτης καλωσόρισε τους διεθνείς φοιτητές και φοιτήτριες του Ιδρύματος

Εκδήλωση υποδοχής για τους διεθνείς φοιτητές και φοιτήτριες του Ιδρύματος, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023, στο Αμφιθέατρο “Νίκος Πετρίδης” του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Τμήμα «Welcome Office» του Πανεπιστημίου Κρήτης και προσέλκυσε το ενδιαφέρον όλων των φοιτητών και φοιτητριών που συμμετέχουν σε διεθνή προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών Erasmus και PhD.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρύτανης καθηγητής Γεώργιος Κοντάκης καλωσόρισε τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες και αναφέρθηκε στη σημασία της διεθνούς συνεργασίας και της ποικιλομορφίας των απόψεων στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Επιπλέον, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διά Βίου Μάθησης, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας καθηγητής Γεώργιος Κοσιώρης εξέφρασε τη δέσμευση του Πανεπιστημίου Κρήτης για τη δημιουργία μιας διεθνούς και πολυσυλλεκτικής φοιτητικής και ακαδημαϊκής κοινότητας.

Επίσης, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τις δομές του Πανεπιστημίου Κρήτης και για θέματα σχετικά με την προσαρμογή τους στην ακαδημαϊκή κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει