«Ο αδερφός μου θύμισε Κένεντι»!

Σε πελάγη ευτυχίας και ο Στέλιος, αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη, που μίλησε για τα συναισθήματά του μετά τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, που τον έφεραν στην προεδρία του κόμματος.

Ο Στέλιος Κασσελάκης, που αποχώρησε από την Ελλάδα για την Αμερική αφού παρακολούθησε τα αποτελέσματα των εκλογών, ήταν πολύ αισιόδοξος. Τα συναισθήματα, σύμφωνα με τον αδελφό του Στέφανου Κασσελάκη, «δεν περιγράφονται». «Αύριο θα πετάω στα 35.000 πόδια κανονικά με το αεροπλάνο, αλλά θα είμαι στα 70.000 και θα πάει και η χώρα εκεί» είπε ο Στέλιος Κασσελάκης για τον αδελφό και τη νίκη του στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ. Και είπε ότι «σιγά-σιγά» προσπαθεί, εκείνος και η οικογένειά του, να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Μιλώντας για τις πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη μετά τη νίκη του, ο αδελφός του είπε: «Ο λόγος που έδωσε στην Κουμουνδούρου μού θύμισε Κένεντι· τρομερός, δεν το περίμενα κι εγώ ο ίδιος, αυθόρμητος, ρεαλιστικός, με ειλικρίνεια και ελπίδα για τον τόπο».

«Όλα αυτά που γίνονται, για εμάς και τους γονείς μας, είναι ένα όνειρο. Ελπίζω αύριο να μην ξυπνήσω και να είμαι σε κάποια άλλη πραγματικότητα» είπε, επίσης, ο αδελφός του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει